Simona Ionescu / Redactor Șef

După trei copii, Alina Pușcaș a dat vestea cea mare. De data asta, nu mai e loc de speculații

După trei copii, Alina Pușcaș a dat vestea cea mare. De data asta, nu mai e loc de speculații
Alina Pușcaș și soțul său s-au cununat civil în anul 2019 și se iubesc acum parcă mai mult ca niciodată. Vedeta a dat vestea mult așteptată.

A venit și vestea pe care fanii Alinei Pușcaș o așteptau de atâta timp. După ce acum trei ani a anulat nunta, din cauza pandemiei, s-a stabilit data exactă pentru marele eveniment.

Alina Pușcaș și soțul său vor ajunge în fața altarului pe data de 20 noiembrie 2024. Au ales această dată pentru că cei doi vor sărbători și zece ani de cânt sunt împreună. Alina s-a decis și asupra ținutei pe care o va purta. Ea își dorește mult o rochie atipică, cât mai transparentă, care să aibă costum de baie. La capitolul încălțăminte decizia este definitivă: ciocate.

„Ne-au spus foarte clar că putem să facem petrecere, dar nu se dansează, se stă la masă, nu ai voie să fii mai mult de 50 de persoane”

„Noi am vrut să facem nunta în 2019. Am făcut atunci cununia civilă și în 2020, era deja programat totul să facem nuntă în Grecia, în Mykonos, însă a venit pandemia. Și s-a închis. Nu am avut voie. Ne-au spus foarte clar că putem să facem petrecere, dar nu se dansează, se stă la masă, nu ai voie să fii mai mult de 50 de persoane și după ce am zis că de ce o fac acolo.

Alina Pușcaș și bărbatul care o face fericită

Mykonos pentru noi e o insulă specială și de asta am ales să facem acolo și atunci am renunțat, pentru că nu aveam cum să facem genul acesta de petrecere”, a mărturisit Alina Pușcaș, la Antena Stars.

„Mi se părea că nu am niciun rost în viaţă. Trăiam un sentiment de inutilitate”

Chiar dacă  acum e bine, Alina Pușcaș a mărturisit cu ceva timp în urmă că a avut probleme mari cu depresia, iar liniștea și-a găsit-o în sport.”Am avut şi eu depresii pe care le-am gestionat tot eu. Eu aş recomanda terapia. De cele mai multe ori poate nu găseşti omul potrivit ca să te deschizi. În unele relaţii nu am simţit nevoia să mă deschid atât de mult.

Aveam doi prieteni cu care vorbeam aproape orice. Am avut o perioadă când am intrat în depresie pentru că nu ştiam în ce direcţie să o iau cu viaţa mea. Mi se părea că nu am niciun rost în viaţă. Trăiam un sentiment de inutilitate. Din senin m-am apucat de sală, mergeam zilnic. Am făcut sală non-stop şi m-am descărcat. Îmi era teamă că nu o să găsesc persoana care să mă înţeleagă şi atât”, a povestit, cu ani în urmă, Alina Puşcaş la Antena Stars.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre