Unde fuge noaptea de acasă Alina Pușcaș. Ce spune soțul vedetei

Unde fuge noaptea de acasă Alina Pușcaș. Ce spune soțul vedetei
E frumoasă și are tot ce-și dorește, iar soțul o adoră și-i face toate poftele. Multe femei și-ar dori să aibă viața Alinei Pușcaș.

Prezentatoarea emisiunii Te cunosc de undeva reușește să le dea clasă multor femei. Arată fantastic, dar pentru asta face multe sacrificii.

Unde fuge noaptea de acasă Alina Pușcaș. Ce spune soțul vedetei

De când au venit pe lume cei trei copii, Alina Pușcaș și soțul ei sunt trup și suflet pentru micuți. Dar cei doi reușesc să țină aprinsă și flacăra pasiunii, așa că la sfârșit de săptămână au luat un obicei: fug de acasă, departe de ochii lumii. În plus, familia se strângă la masă seară de seară, la ora 18.00. Într-un interviu pentru Fanatik, vedeta și-a pus sufletul pe tavă.

„Mâncăm, ne certăm, ne iubim, ne uităm la filme, de toate facem”

„Toți avem treabă, în fiecare zi. Soțul este la muncă, el cu operațiile lui, copiii sunt la școală și la grădiniță, au și ei job-ul lor, de dimineață de la 7.00 până la 17.00 după amiază, eu la fel. Am și business-ul meu cu hăinuțe, am și emisiunea Te cunosc de undeva, am și alte proiecte. Dar întotdeauna, la 18.00 seara, ne adunăm, mâncăm, ne certăm, ne iubim, ne uităm la filme, de toate facem. (…)

Și avem weekend-uri în care plecăm câte o zi sau o seară, de exemplu, plecăm din casă doar ca să stăm noi în liniștea noastră. Ne închiriem undeva o cameră, la un hotel, și stăm numai noi doi. Ne luăm timpul ăsta și copiii știu asta. Le și spunem când plecăm: “Vedeți că în seara asta ne-am luat cameră la hotelul X și ne întoarcem mâine dimineață sau la prânz”.”, a spus Alina.

„Am ajuns să îmi iau pofta de dulciuri mai mult din batoanele proteice”

După trei sarcini, Alina e invidiată de toate femeile, pentru că are un trup impecabil. Care să fie secretul? De mâncat mănânc, dar mănânc mai cu cap și mai puțin decât obișnuiam. Și fac sport în fiecare zi. Încerc să evit, pur și simplu, carbohidrații. Pentru că aceștia umflă.

Mănânc, dar foarte puțin, cam de două ori pe săptămână. În rest, le evit. Consum fructe, legume, carne, pește. Și mănânc chiar și dulciuri, dar am ajuns să îmi iau pofta de dulciuri mai mult din batoanele proteice, îmi aleg eu care sunt cele mai gustoase și care mai au și puțină ciocolată. Așa îmi potolesc pofta de dulce și mă și ajută făcând sport”, a mărturisit bruneta.

Sursă foto: instagram