Simona Ionescu / Redactor Șef

Ramona Olaru a vorbit despre cele mai grele momente din viață. „Zici că au ieșit toți dracii din mine…”

Ramona Olaru a vorbit despre cele mai grele momente din viață. „Zici că au ieșit toți dracii din mine…”
A avut o relație de opt ani cu fostul soț și a crezut că el este bărbatul cu care va rămâne până la sfârșit. Viața i-a făcut surprize neplăcute Ramonei Olaru.

A făcut tot ce a putut să-și păstreze relația, dar nu a fost să fie. Cum a gestionat Ramona Olaru situația.

Ramona Olaru a vorbit despre cele mai grele momente din viață. „Zici că au ieșit toți dracii din mine…”

Opt ani a fost lângă același bărbat, căruia i-a oferit tot ce a avut ea mai bun. Dar la un moment dat a înțeles că acesta juca la două capete. Ramona Olaru a făcut eforturi uriașe ca situația să revină la normal, dar totul s-a dus de râpă. Și atunci a luat decizia: a divorțat. Pentru prima dată de la despărțire, colega lui Răzvan și Dani a vorbit de acel moment, mărturisind și cu a aflat că a fost înșelată.

„Și au trecut o săptămână sau două până am văzut pe Instagram «Am zis DA!»”

„În ziua divorțului mi-a zis că nu-i mai trebuie niciodată să se căsătorească, sau cel puțin în următorii ani nu-i trebuie. Se duce să-și facă viața și pe urmă se căsătorește!

Și au trecut o săptămână sau două până am văzut pe Instagram «Am zis DA!», de la viitoarea lui soție. Și apoi, noi eram despărțiți de șase luni și, la fel, am văzut pe Instagram: Happy 1 year together! (Un an fericit împreună – n.r.)”, a povestit Ramona Olaru, pentru publicația Catine.

Aia a fost cea mai nebună vară pe care am trăit-o

Divorțul a fost biletul Ramonei către libertate. A înțeles că trebuie să trăiască după propriile reguli și că avea mare nevoie de distracție.  „Cea mai memorabilă vară din viața mea s-a întâmplat acum doi ani, după ce am divorțat. Până să mă căsătoresc, n-am fost o nebună care să iasă să se distreze, «de toți banii», și-am stat căsătorită și parcă am fost așa, puțin închisă.

Și după ce am divorțat zici că au ieșit toți dracii din mine, sincer. Aia a fost cea mai nebună vară pe care am trăit-o vreodată, acum doi ani, și m-aș mai întoarce. Acum, am aceleași planuri, sper să-mi iasă, adică m-am distrat!”, a mărturisit blonda.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre