Simona Ionescu / Redactor Șef

Răsfăț total pentru Mădălina Ghenea și fiica ei. Diva nu se mai gândește la siluetă – Exclusiv

Răsfăț total pentru Mădălina Ghenea și fiica ei. Diva nu se mai gândește la siluetă – Exclusiv
Mădălina Ghenea este, cum știți, mamă singură pentru fiica ei Charlotte care nu are decât vârsta grădiniței. Focusată pe creșterea micuței și pe carieră, vedeta nu are timp de bărbați.

Lăudată în permanență pentru corpul ei, și considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, Mădălina Ghenea are momente când nu se mai uită la siluetă, când se bucură de un răsfăț total alături de fiica ei.  Așa a fost și seara trecută, când vedeta a fost „tratată” cu gogoși pline de zahăr. Asta în timp ce stătea pe canapea și urmărea, alături cu mica Charlotte, cel mai vizionat serial al momentului, Wednesday.

Seară „de fete” cu Mădălina Ghenea, mama sa și mica Charlotte

Charlotte a venit pe lume în urma relației de trei ani pe care Mădălina Ghenea a avut-o cu omul de afaceri Matei Stratan. După nașterea fetiței, artista a decis să îl părăsească pe acesta și s-a mutat cu bebelușul și mama sa, la Milano.

O crește pe mica Charlotte poliglotă. Nu numai că a învățat-o românește. Vizionând serialul Wednesday de pe Netflix, are ocazia să îi prezinte și o serie din frumusețile patriei. Așa cum știți, seria lui Tim Burton a fost filmată mai ales în România. În locuri emblematice, care pot fi vizitate.

Mădălina Ghenea, răsfăț total cu gogoși

Mădălina Ghenea locuiește la Milano cu mama sa, care, ca să își ajute fiica vedetă, a decis să plece din România, și să fie aproape de aceasta și de nepoțica sa simpatică. Nu e prima dată când mama Mădălinei Ghenea își răsfață fiica și nepoata cu dulciuri tradiționale. Ea le face fetelor clătite, cum a mai dezvăluit Mădălina și cu alte ocazii. Acum a preparat gogoși, care sunt preferatele nepoțelei.

Într-o sesiune recentă de întrebări și răspunsuri făcută de focoasa brunetă pe Instagram, aceasta a dezvăluit care este secretul siluetei ei impecabile. Se pare că actrița apelează la un truc destul de simplu, anume postul intermitent.

Deși a spus că nu folosește această metodă ca și dietă, Mădălina a recunoscut că o ajută mult să se mențină. „Nu sunt doctor așa că nu pot recomanda nimic. Dar pentru mine funcționează nu ca dietă, ci ca o curățare, mă face să mă simt mai bine. Deci da, am încercat-o și mi-a plăcut”, a povestit Mădălina Ghenea pe Insta Story.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre