Simona Ionescu / Redactor Șef

Răzvan Simion e gata să treacă într-o nouă etapă. Ce are de gând cu iubita sa, arhitecta

Răzvan Simion e gata să treacă într-o nouă etapă. Ce are de gând cu iubita sa, arhitecta
Vă amintiți cât a suferit Răzvan Simion după despărțirea de Lidia Buble. Șase ani de relație au ieșit cu greu din mintea lui. „Lidia nu mai e fericită cu mine”, scria acesta pe o rețea socială. A suferit mult. Ulterior, timp îndelungat, apoi, s-a ascuns de ochii lumii cu actuala iubită.

Acum se pare că Răzvan Simion e gata să treacă într-o nouă etapă. Are alte gânduri cu iubita lui arhitectă. Daliana Răducan este arhitectă și designer de interior. De multe luni Răzvan a distribuit pe Instagram imagini din proiectele ei. Nimeni nu le înțelegea noima, maxim se credea că a devenit brusc pasionat de așa ceva. De fapt el a devenit pasionat de cineva care cu asta se ocupa.

Prima ieșire împreună a fost la Istanbul. acolo au fost fotografiați prima dată împreună. Și nimeni nu a reușit să afle cine era bruneta  care lua micul dejun alături de Răzvan,. Au urmat și alte ieșiri, la restaurantul lui Oțil sau în județul natal al lui Răzvan. Toate, discrete. Până acum.

Declarație de dragoste. Răzvan Simion e gata să treacă într-o nouă etapă

Răzvan Simion e hotărât să facă și el pasul cel mare, dacă colegul său de emisiune se însoară. în public i-a făcut prima declarație de dragoste Dalianei.  Cei doi formează un cuplu de mai bine de 11 luni. Alături de o fotografie cu el într-un interior frumos decorat, Răzvan Simion a scris ”despre dragoste și iertare”. apoi i-a mulțumit Dalianei. Cu tag!

 Răzvan Simion și iubita lui Daliana au o relație foarte frumoasă. Simpaticul matinal de la Neatza cu Răzvan și arhitecta  formează unul dintre cele mai fresh cupluri din showbizul românesc. în plus, Daliana Răducan are o relație frumoasă și cu fiica iubitului său, Ianca.

Răzvan Simion are doi copii minunați, Ianca și Tudor. Se pare că Daliana Răducan a trecut cu brio testul copiilor, din moment ce are o relație foarte bună cu Ianca, fiica adolescentă a iubitului său.

Într-o fotografie recent postată pe contul de Instagram al Dalianei, Ianca Simion a fost prima care a reacționat cu trei inimioare, semn că o apreciază mult pe partenera tatălui său. Daliana Răducan o alintă „inimioara mea” pe Ianca.

Sursa foto: Instagram

A trecut printr-o dramă. Ce s-a ales din Carmen Pleșea, îmblânzitoarea de șerpi

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre