Simona Ionescu / Redactor Șef

Reghe și-a acoperit tatuajul cu Anamaria Prodan. Ce și-a tatuat în loc. Foto

Reghe și-a acoperit tatuajul cu Anamaria Prodan. Ce și-a tatuat în loc. Foto
S-au iubit, au fost căsătoriți, au făcut și un copil și au simțit nevoia să-și tatueze pe corp numele sau chipul celuilalt. Este povestea lui Laurențiu Reghecampf și a Anamariei Prodan. Acum, divorțați fiind, și-au acoperit tatuajele personalizate și și-au făcut altele în loc.

Laurențiu Reghecampf își tatuase pe braț, până la cot, numele fostei sale soții. Se vedea de la o poștă, tatuajul cu Anamaria. Cei doi au divorțat destul de urât, el înșelând-o pe impresară cu Corina Caciuc. Reghe s-a despărțit de Anamaria pentru amanta care era și însărcinată și, care, între timp, i-a născut un băiețel, pe nume Liam.

Recent, a fost ziua lui Liam, iar Reghe și Corina Caciuc l-au serbat pe cel mic. S-au fotografiat și au postat fotografiile cu ei și cu băiețelul pe Instagram. Și…ce să vezi? Laurențiu Reghecampf nu mai are pe braț tatuajul cu Anamaria. În locul lui a apărut un fel de tribal, după cum se și vede în fotografiile de mai jos.

Sursa foto: Instagram
Sursa foto: Instagram

Anamaria avea tatuat chipul lui Reghe pe spate. Acum are un vultur

Prima care și-a șters tatuajul a fost Anamaria Prodan. Aceasta avea pe spate tatuată toată familia, formată din Laurențiu Reghecampf, fiul lor și cele două fiice ale sale, din prima căsătorie. Deși Anamaria Prodan a jurat că nu-și va șterge niciodată tatuajul cu Reghe, impresara de fotbal a postat, în vară o fotografie cu spatele său. A păstrat tatuajul cu cei trei copii, dar l-a acoperit pe Reghe cu un vultur.

Sursa foto: Instagram
Sursa foto: Instagram

Femeile își tatuează trandafiri în locul tatuajelor cu foștii, iar bărbații, tribali

Am stat de vorbă cu un artist în tatuaje, care ne-a spus că în fiecare săptămână acoperă cel puțin un tatuaj dedicat fostului sau fostei. „Femeile își tatuează peste numele fostului, de regulă, câte un trandafir. Am făcut mii de trandafiri până acum. Bărbații, de regulă, își tatuează toți câte un tribal peste chipul sau fața fostei iubite”, ne-a declarat expertul în tatuaje.

Anamaria Prodan s-a despărțit de iubit

De câteva luni, Anamaria s-a tot afișat cu Flavius Nedelea, un bărbat frumos și mai tânăr decât ea, prezentându-ul drept iubit. Săptămâna aceasta, Anamaria a anunțat, însă, că relația de dragoste s-a destrămat, dar că va rămâne mereu în sufletul ei.

 

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre