Simona Ionescu / Redactor Șef

Reghecampf a povestit cum o ajută pe Corina Caciuc. „O iau la fugă pe scări câteodată…”

Reghecampf a povestit cum o ajută pe Corina Caciuc. „O iau la fugă pe scări câteodată…”
Laurențiu Reghecampf a uitat definitiv de căsnicia pe care a avut-o cu Anamaria Prodan. Pentru el, Corina Caciuc este cea mai minunată femeie. Ce are ea și nu a avut afacerista.

Reghecampf a devenit volubil în ultima vreme și a povestit cum o ajută pe partenera lui de viață Corina Caciuc.

Laurențiu Reghecampf nu mai e doar un bărbat îndrăgostit lulea, ci și un tată devotat celor doi copii pe care îi are cu Corina Caciuc.

Invitat în podcastul lui Bursucu, Laurențiu Reghecampf a fost o surpriză pentru toți internauții atunci când a mărturisit cât de mult s-a implicat în relația pe care o are cu Corina Caciuc. Deși pare greu de crezut pentru multă lume, dar Reghecampf schimbă pamperși, încălzește laptele pentru bebeluși și stă noaptea să-și vegheze copiii.

Reghecampf: „Ea a avut răbdare să mă asculte”

Reghecampf a mărturisit că unul dintre lucrurile care l-au atras la Corina Caciuc a fost faptul că „a avut răbdare să mă asculte, să mp exprim. Este total diferit cu ceea ce am fost eu obișnuit”. „În general, într-o relație bună trebuie să îl implici foarte mult pe celălalt și cealaltă persoană să te implice foarte mult pe tine”, a mărturisit Laurențiu Reghecampf, invitat la podcastul Ameritat cu Nasrin.

Antrenorul a afirmat că nu puține au fost momentele în care și-a întrebat iubita cum a rezistat să stea cu el, ținând cont de faptul că a fost pusă la colț de multe ori de fosta soție. „Stăm și discutăm despre orice lucru care apare între noi, nu exclud faptul că cei doi băieți ne-au apropiat pentru că ne petrecem foarte mult timp împreună cu ei. Nu am avut chestia asta de relație toxică, când unul e mai nesuferit, imediat discutăm chestia asta”, susține Reghe.

„Liam este un pic gelos”

Reghecampf, dezvăluiri incredibile în podcastul lui Bursucu

Antrenorul o iubește enorm pe Corina Caciuc și e conștient că nu-i este deloc ușor, după naștere și cu doi copii. De aceea, face tot ce poate omenește posibil să o sprijine. „Liam este un pic gelos, are nevoie de mai multă atenție, mă ocup foarte mult de el. Sunt foarte implicat. Când îmi permite timpul, fac orice, de ce nu?

Noaptea, de exemplu, ajut… Bineînțeles că știu să schimb scutece. Știu să fac orice, iar dacă nu știu învăț, întreb. Facem programul să fie OK pentru toată lumea. Nu vin acasă și mă arunc pe canapea. Eu sunt care face mâncare, pregătesc cina. Landon are nevoie de atenție, a fost perioada cu colici, acum încep dințișorii. Facem schimb… o noapte, o noapte… Dăm laptele înainte de culcare”, a mărturisit Reghecampf.

„Dimineață îi fac micul dejun, are o roabă pe care o iubește cel mai mult”

Fostul soț al Anamariei Prodan spune că în fiecare dimineață se trezește la ora 7 pentru se ocupa de Liam. „Dimineață îi fac micul dejun, pregătesc pentru ce are le nevoie, acum cu Landon se schimbă programul. Îi dau laptele la 2 noapte, la 4, și la 6 îl ia ea. (…)

Avem și un aparat mic care scoate niște sunete pe care-l pornim când plânge copilul. Niște chestii mici, cu mai multe sunete… Fac și exerciții, o iau la fugă pe scări câteodată. Mai râd singur cu mine… Liam este total opus lui Landon. Liam are doi ani și are 11 kg, Landom are două luni și are șase kilograme. Liam vorbește non-stop și în română și în engleză. Are o roabă pe care o iubește cel mai mult”, a spus fericitul tătic.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre