Simona Ionescu / Redactor Șef

Reghecampf nu-și găsește de muncă. Ofertele din Golf și Cipru par să se fi evaporat „din cauza șprițurilor și manelelor”

Reghecampf nu-și găsește de muncă. Ofertele din Golf și Cipru par să se fi evaporat „din cauza șprițurilor și manelelor”
Dezvăluiri. Demis de Universitatea Craiova, Laurențiu Reghecampf (46 de ani), se lăuda lunile trecute cu oferte „exotice”, din zona Golfului și din Cipru, dar acestea par să se fi evaporat.

Proaspăt tătic al unui băiat care poartă aceeași inițială ca și ceilalți fii ai săi, pe Laurențiu Reghecampf îl cam trage ața să rămână unde e, adică în bănie, la Craiova, acolo unde a și cumpărat un apartament pentru el și iubita sa, Corina. Dublul-campion al României din postura de antrenor ar fi dorit să intre la FCU, echipa lui Adrian Mititelu, potrivit Spotmedia.

Nu ar fi prima dată când Reghecampf s-ar intersecta cu această echipă. El a mai lucrat la FCU Craiova în 2011, când a ocupat funcțiile de director sportiv, cât și ca antrenor. Nu însă prea mult la echipă.

Laurențiu Reghecampf ar putea prelua FCU Craiova

Potrivit sursei citate, principalul favorit pentru preluarea postului de antrenor la FCU ar fi Marius Croitoru. Postul de „principal” la echipa lui Mititelu este vacant după plecarea italianului Nicolo Napoli, iar Croitoru ar negociat deja condițiile colaborării cu clubul. „Nu mai lipsește decât un pas pentru a ajunge la FCU Craiova”, spunea Croitoru pe 9 iunie. Între timp, a apărut disponibilitatea lui Laurențiu Reghecampf.

Gigi Becali nu l-a vrut pe Reghe

Pe de altă parte, și posoibilitatea unei abgajăpri la FCSB a picat. Gigi Becali a admis că i-a surâs ideea angajării lui Laurențiu Reghecampf, dar că, în final, nu a agreat-o, pentru că venirea lui ar fi însemnat renunțarea la „doi oameni importanți” (n.r. este vorba de Toni Petrea și la Thomas Neubert, preparatorul care nu s-ar mai afla în cele mai bune relații cu Reghe).

Adevăratul motiv pentru demiterea lui Reghe: șprițuri și manele

GSP a aflat care au fost motivele pentru care Universitatea Craiova l-a demis pe Reghe, iar motivele sunt incredibile. Antrenorului, dar și staff-ului său li s-a reproșat că stăteau des la sprițuri și grătare cu jucătorii, că ajungeau târziu la antrenamente și chiar că au lipsit o data. Li s-a mai reproșat că preferau să joace ore întregi tenis cu piciorul, în loc să pregătească meciurile.

„Cel mai puturos staff care a existat vreodată la Craiova”, e descrierea pe care o fac oamenii din interiorul echipei pentru Reghe și oamenii săi. Antrenorii veneau de multe ori la antrenament cu doar 10 de minute înainte. Cireașa de pe tort ar fi fost momentul în care Laurențiu Reghecampf a intrat în direct, prin apel video, la emisiunea online Fiță cu Adiță, unde a discutat cu manelistul Tzancă Uraganu’.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre