Simona Ionescu / Redactor Șef

Regina Elisabeta se pregătește de musafiri importanți la Castelul Windsor

Regina Elisabeta se pregătește de musafiri importanți la Castelul Windsor
Suverana va marca în curând primul angajament public oficial la moartea prințului Philip. Regina Elisabeta se pregătește de musafiri importanți la Windsor.

Marea Britanie găzduiește anul acesta summitul G7, la Cornwall. În acest context, regina Elisabeta a anunțat că se pregătește de musafiri, chiar la Castelul Windsor. Suverana a fost într-o perioadă de doliu după moartea prințului Philip în aprilie, astfel că acesta va fi primul ei angajament public oficial. 

Deși suverana a mai efectuat diverse angajamente, acestea au fost majoritatea întâlniri online pe Zoom, asta și din cauza pandemiei de coronavirus. În ceea ce privește data la care regina se pregătește să primească vizite, aceasta va fi 13 iunie. 

Regina Elisabeta primește musafiri la Palat. Biden este al 13-lea președinte american ce are onoarea 

Sfaturi despre divorț de la Prima Doamnă. „Dacă nu aș fi divorțat, nu l-aș fi întâlnit pe Joe”

Regina Elisabeta a II-a îl va întâmpina pe președintele Biden la Castelul Windsor când Marea Britanie găzduiește summitul G7 din iunie, potrivit celor de la NY Post. Reginei i se vor alătura prințul Charles și Camilla, ducesa de Cornwall, precum și prințul William și Catherine, ducesa de Cambridge, la întâmpinarea șefului de stat al SUA pentru o recepție. 

Biden și maiestatea sa se vor întâlni, de asemenea, individual în timpul adunării, la care au fost invitați și alți lideri ai G7, potrivit raportului. „Există dorința din partea Biroului de Externe, Comunitate și Dezvoltare de a avea o prezență regală foarte puternică înainte de evenimentele G7 și toți membrii seniori ai familiei regale vor face parte din ceea ce se întâmplă”, a declarat pentru Times o sursă regală principală.

Regina, în vârstă de 94 de ani, s-a întâlnit cu fiecare președinte american de la începutul domniei sale în 1952, cu excepția lui Lyndon B Johnson. Summit-ul G7 din Cornwall este, de asemenea, prima vizită a președintelui SUA în străinătate de când a preluat mandatul, în ianuarie, și cel mai mare eveniment diplomatic față în față de la izbucnirea pandemiei COVID-19.

Foto: Facebook

Bulă, la fel de celebru ca și Nicolae Ceaușescu. Românii făceau haz de necaz

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre