Simona Ionescu / Redactor Șef

Regina Letizia a Spaniei, îmbrăcată „second hand”. A ajuns să poarte hainele soacrei

Regina Letizia a Spaniei, îmbrăcată „second hand”. A ajuns să poarte hainele soacrei
Regina Letizia are un stil aparte și nu se sfiește că pună pe ea haine care nu i-au aparținut și care  mai sunt și vechi. Recent, ea a fost surprinsă într-o ținută care era la modă la finele anilor 70.

Letizia a Spaniei a adus un omagiu simțului artistic impecabil al soacrei sale, îmbrăcând o ținută Valentino pe care mama soțului ei a purtat-o prima dată în 1977.

Soția regelui Felipe al VI-lea, în vârstă de 49 de ani, a recuperat rochia purtată de soacra ei în timpul unei vizite în Germania în urmă cu 45 de ani, vizită făcute împreună cu soțul ei, regele Juan Carlos, acum în vârstă de 84 de ani. Ținuta vintage constă dintr-o fustă verde lungă până la podea și o bluză delicată cu flori roz și mâneci transparente, arată Daily Mail.

Letizia a actualizat vechea ținută cu o nouă centură roz pentru o recepție diplomatică la care a participat. Ea a radiat în ținuta Sofiei în timp ce alături de Felipe i-a salutat pe ambasadorii acreditați în Spania, în cadrul evenimentului anual organizat în onoarea lor la Palatul Zarzuela.

Actuala regină a Spaniei a rămas fidelă esteticii ținutei Sofiei și a accesorizat-o la minimum. În fusta verde intens care atingea ușor podeaua, alături de soțul ei, a salutat pe fiecare ambasador în parte, participanți la această recepție de tradiție. Bluza delicata a fost împodobita cu trandafiri roz pal cu frunze verzi care se potriveau cu fusta. Mânecile transparente erau legate la încheieturi cu o panglică roz strălucitoare.

Cum a îmbrăcat aceeași ținută soacra Letiziei, regina Sofia

Sofia, care avea 39 de ani când a purtat ținuta Valentino, și-a strâns partea de sus în talie cu o fundă și a ales să îmbine ținuta cu un colier cu diamante strălucitoare precum și cu câteva brățări și o pereche de cercei asortați.

Nora ei, mamă a doi copii, a optat pentru o centură fără fundă, care se potrivea cu gulerul. Letizia a păstrat ținuta simplă și nu a purtat colier sau brățară. Părul și l-a prins simplu, într-o coadă, dezvăluind o pereche frumoasă de cercei, din smarald și rubin, care se potriveau perfect. Regina Letizia a purtat o mască simplă și un machiaj proaspăt și simplu.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre