Simona Ionescu / Redactor Șef

Rengle: „Zmărăndescu e hot! Nu-mi pasă de ce zice lumea!”

Rengle: „Zmărăndescu e hot! Nu-mi pasă de ce zice lumea!”
Emil Rengle s-a schimbat mult în timpul participării la Survivor. E mai îndrăzneț. Și i-a plăcut de Zmărăndescu.

A vorbit despre fostul luptător și cât a fost în Republica dominicană. Dacă vă amintiți, pe el l-a  menționat când a relatat că toată lumea a slăbit de când era acolo. Iara cum, cu un Zmărăndescu mai slab cu 25 de kilograme  întors acasă, Emil Rengle nu s-a putut abține să nu îl complimenteze. I-a spus că arată bine, că e „hot”. Și a mai explicat Emil Rengle că el când complimentează, o fce pentru sine. Și cu sinceritate, din apreciere pentru persoana vizată.

Cătălin Zmărăndescu a spus că Rengle i-ar fi făcut avansuri

Cătălin Zmărăndescu a spus că Rengle i-ar fi făcut avansuri la Survivor România. Declarația a făcut-o în emisiunea lui Cătălin Măruță. Deși părea că nu se înțelegeau defel, între ei a fost cu totul altceva. După ce a fost eliminat de la „Survivor România”, Cătălin Zmărăndescu a fost invitat în emisiunea „La Măruță”, unde a fost întrebat de prezentator dacă a primit avansuri din partea colegilor.

Luptătorul a răspuns că fostul său coleg Emil Rengle i-ar fi făcut mai multe complimente, cât se aflau în junglă. „Singurele avansuri, ca să zic așa, au venit din partea lui Emil. Mi-a zis că arăt bine, că am slăbit. Am tăcut și o zi nu l-am băgat în seamă. Mi-a zis că arăt cool. Dacă astea sunt avansuri le iau și eu ca atare. Emil e un tip despre care nu știi dacă glumește sau e serios. Eu a tratat-o ca pe o glumă”, a povestit Zmărăndescu.

Reacția lui Emil Rengle: „Sunt aici, sub tine!”

Imediat după declarațiile lui Cătălin Zmărăndescu, Emil Rengle a reacționat pe TikTok. „Hello Cătălin, sunt aici, sub tine”, începe Emil Rengle postarea.

@emil.rengle Reply to @borsos.alexia doar mie mi se pare? #foryou ♬ original sound – RENGLE

„OK! După ce a slăbit, Cătălin chiar a devenit hot și l-am complimentat. I-am zis că e hot, însă de la complimente până la a face avansuri este mult. Mulți bărbați nu sunt obișnuiți să primească complimente de la alți bărbați. Nu-mi pasă cum reacționează lumea! Dacă complimentez pe cineva o fac pentru mine, o fac pentru că îmi place ce văd”, a spus Emil Rengle pe rețeaua de socializare.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre