Simona Ionescu / Redactor Șef

Rita Ora, surprinsă în ipostaze care aprind imaginația. FOTO

Rita Ora, surprinsă în ipostaze care aprind imaginația. FOTO
Rita Ora a fost surprinsă de paparazzi în ipostaze fierbinți, pe balconul iubitului său. Nu erau singuri, ci însoțiți de o actriță celebră.

Rita Ora este bănuită că ar avea o relație din luna martie cu regizorul „Thor” Taika Waititi. În urmă cu câteva zile, Rita Ora a fost susprinsă pe balconul iubitului ei, iar alături de ei se afla și Tessa Thompson, cunoscuta actriță din „Thor”, „Avengers” și „Men in Black”.

Se pare însă că cei Rita Ora și Taika nu doresc o relație tradițională, ci dau frâu liber dorințelor în fața tuturor, iar nonconformismul și-a spus cuvântul. Rita şi Tessa s-au aflat pe balconul iubitului interpretei, regizorul de 45 de ani Taika, în Sydney, unde acesta a dat o petrecere. Cei trei au părut extrem de apropiaţi, au băut, au râs, s-au relaxat, mângâiat şi sărutat.

Rita Ora, surprinsă în ipostaze care aprind imaginația 

Rita şi Taika formează un cuplu din martie, însă au fost discreţi până acum. Prietenii însă au ştiut dintotdeauna, iar Tessa pare că e cel mai curent cu ce se petrece în acest cuplu în care ea este binevenită. Taika le-a împărţit cu generozitate băuturi şi ţigări, iar fetele s-au relaxat pozându-se.

Taika Waititi și Tessa Thompson lucrează împreună în prezent pentru lungmetrajul „Thor: Love and Thunder’. În schimb regizorul ar avea, conform DailyMail, o relație serioasă cu Rita Ora alături de care a decis să se mute de curând.  Rita Ora s-a despărțit de regizorul francez Romain Gavras la începutul acestui an. De asemenea, presa de peste ocean scrie că Taika s-a despărțit de soția sa, Chelsea Winstanley, în 2018, după șapte ani de căsătorie. Cei doi au împreună două fiice, Te Hinekāhu, de opt ani, și Matewa Kiritapu, de cinci ani.

În prezent, Taika regizează continuarea lui Thor după ce anul trecut a obținut un Oscar pentru cel mai bun scenariu adaptat pentru Jojo Rabbit.

Foto: BackGrid, Facebook

Trupa Megadeth caută basist. Colegii l-au dat afară pe David Ellefson

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre