Simona Ionescu / Redactor Șef

Robbie Williams, dezvăluiri despre problemele cu care s-a confruntat: „Trăiesc doar pentru că am cerut ajutor”

Robbie Williams, dezvăluiri despre problemele cu care s-a confruntat: „Trăiesc doar pentru că am cerut ajutor”
Recent, Robbie Williams a făcut dezvăluiri pline de curaj în legătură cu problemele psihice și dependențele cu care s-a confruntat în trecut. Cântărețul a rescunoscut, printre altele, motivul pentru astăzi este în viață.

Robbie Williams s-a luptat mulți ani cu instabilitatea psihică, dar și cu probleme legate de consumul de droguri și alcool. Cântărețul în vârstă de 50 de ani a vorbit deschis pe rețelele sociale în legătura cu lupta sa cu depresia și anxietatea, ba chiar a recunoscut că singurul motiv pentru care este în viață este acela că a știut să ceară ajutor. 

Cântărețul a intrat în trupa „Take that” pe când avea 16 ani, iar în 1998 a urmat o carieră solo, care durează de 25 de ani deja. Când era însă pe culmile succesului, Robbie a avut o cădere nervoasă, pe fondul multor probleme acumulate. 

S-a luptat mulți ani cu instabilitatea psihică

Din 2006 până în 2009, artistul s-a luptat cu agorafobia, nefiind capabil să iasă din casă timp de trei ani. Are anxietate și depresie și a ajuns la clinica de reabilitare în 2007 după ce a consumat heroină, cocaină, cantități imense de analgezice, sedative și alte pilule prescrise de medici, amfetamină și LSD. 

Robbie Williams a fost sincer cu privire la motivul pentru azi se poate bucura de viață
Sursa foto: DailyMail

Recent, Robbie Williams a aflat de existența unei organizații care ajută bărbații în prag de suicid și a fost impresionat de activitatea acestora, astfel că a ținut să ia legătura cu ei pentru a-i putea felicita pentru ceea ce fac. 

Robbie Williams a fost la un pas de moarte 

Problemele cu care s-a confruntat cântărețul au fost atât de grave, încât s-a aflat la un pas de sinucidere. În mesajul pe care l-a transmis organizației „Andy’s Man Club”, Williams a povestit că singurul motiv pentru care nu a cedat tentației de a se sinucide a fost acela că a solicitat ajutor. 

Robbie Williams a fost cândva la un pas de sinucidere

„Bună tuturor, am aflat despre organizația voastră ieri. M-a impresionat profund. Sunt aici doar pentru că am vorbit. Trăiesc doar pentru că am cerut ajutor și apoi l-am acceptat. În mod fericit, stigmatizarea legată de sănătatea mentală scade, dar îmi dau seama că pentru mulți bărbați în special, mai este încă drum lung de parcurs” a transmis cântărețul. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre