Simona Ionescu / Redactor Șef

Robbie Williams, la un pas de moarte. Ce a pățit cântărețul

Robbie Williams, la un pas de moarte. Ce a pățit cântărețul
Marile staruri internaționale ne încântă cu muzica sau filmele pe care le fac, însă la finalul zilei, sunt oameni ca noi restul. Iar acest lucru îl demonstrează încă o dată Robbie Williams, care a fost față în față cu moartea recent, după cum a declarat chiar el la Radio X.

Robbie Williams (46 de ani)  s-a căsătorit cu soția lui, Ayda Field (41 de ani),  în 2010 și împreună au 4 copii. Cei doi  se iubesc foarte mult și nu de puține ori cântărețul a afirmat în public că soția lui iubită i-a salvat viața, toate acestea în contextul problemelor cu dependența de narcotice, dar și a depresiei, anxietății și a problemelor cu propriul corp pe care acesta le avea când a cunoscut-o. 

Recent, Robbie Williams a fost invitat la Radio X unde a vorbit, printre altele, de un episod recent care era foarte aproape să se termine tragic pentru celebrul cântăreț, daca nu ar fi fost din nou soția lui Ayda alături de el. 

Intoxicația cu mercur și arsenic era să-l omoare 

Robbie Williams și soția sa, Ayda / Sursa foto: Facebook

Robbie Williams a povestit la postul de radio că recent a ținut o dietă bazată pe foarte mult pește. Se știe că acest aliment consumat în exces poate provoca intoxicație cu mercur și arsenic, iar star-ul a avut noroc că soția sa a fost atentă la simptome și inspirată când l-a obligat pe Robbie să facă un test: “Mâncam pește de 2 ori pe zi și aveam cea mai mare valoare de mercur și arsenic pe care doctorii au văzut-o vreodată”, a mărturisit Williams. 

Cântărețul a mai spus că dacă nu era Ayda, care este o prezență constantă în cabinetele medicale și-și face mereu tot felul de teste, probabil el nu ar mai fi trăit acum: “Știi la ce m-am gândit când am auzit asta? Am câștigat! Așa funcționează ego-ul meu! Am cel mai mare … ai spus cel mai mare? Am câștigat literalmente premiul pentru mercur! Mi-am testat mercurul pentru că soția mea este nevrotică și face tot felul de teste tot timpul. Oricum, slavă Domnului! Aș fi putut să fiu mort prin otrăvire cu mercur și arsenic”, a încheiat star-ul, care a mai menționat că a doua zi a schimbat imediat dieta cu pește pe una bazată pe legume.

Ce este intoxicația cu mercur?

Sursa foto: Facebook

Mercurul se acumulează în mod natural în pești, crustacee și animale care mănâncă pește. Niveluri mai ridicate se găsesc la peștii din vârful lanțului alimentar, inclusiv rechin și pește-spadă.

O expunere prea mare la mercur poate afecta creierul, inima, rinichii, plămânii și sistemul imunitar. Dacă metalul se află în fluxul sanguin al bebelușilor nenăscuți sau al copiilor mici, le poate afecta sistemul nervos, făcându-i mai puțin capabili să gândească și să învețe. 

Simptomele intoxicării cu mercur pot include: vedere periferică slabă, senzație de înțepături în piele, lipsa coordonării și vorbire sau auz slab, dezechilibru, slăbiciune musculară. Nivelul de mercur al unei persoane sănătoase ar trebui să fie mai mic de 10 ng / ml, conform specialiștilor. 

Tom Cruise dezlănțuie iadul asupra echipei Mission Impossible, care a încălcat regulile COVID-19.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre