Simona Ionescu / Redactor Șef

Robu, în campanie electorală cu fătuci atrăgătoare

Robu, în campanie electorală cu fătuci atrăgătoare
Primarul Timișoarei este maxim iubit de tineri, și unul, și ceilalți dovedind acest lucru. Recent, edilul timișorean care s-a aliniat la start pentru un al treilea mandat, a publicat pe pagina sa de Facebook mesajele se susținere venite din partea tinerilor liberali. Însoțite de fotografii edificatoare, acestea impresionează prin asumare, ingeniozitate și transparență. Una din imaginile cu mesaj de susținere este de-a dreptul grăitoare.

Liberalul Nicolae Robu își ține fanii la curent de câteva ori pe zi cu noutățile. E foarte atent la ceea ce comunică,  și asta nu pentru că e campanie electorală, ci în general. Dar, cu ocazia campaniei, publică deseori bannere publicitare.

După seria cu zeci de imagini puse sub sloganul „Fapte, nu vorbe”, ieri a venit rândul altei serii, în care protagonistele nu sunt realizările edilului ci tinerii care i-au fost studenți sau care fac parte din PNL și care declară public că îl susțin. ”Susțin Nicolae Robu” e mesajul care apare pe bannere. Una din cele opt imagini iese din tipare.

Mesaj emoționant de la „tata Robu”

„MEREU APROAPE DE TINERI, TINERII MEREU APROAPE DE MINE! Desigur, ca profesor universitar, ca Prorector timp de 14 ani și Rector timp de 8 ani, iubit de studenți, beneficiar de nenumărate dovezi de apreciere și de afecțiune din partea lor -este suficient să evoc că îmi spuneau “tata Robu”-, am un loc aparte în suflet pt studenți.

Le-am purtat și le port de grijă și acum, dar grija mea pt ei se prelungește și dincolo de băncile școlii, în postura lor de tineri specialiști -ingineri, medici, profesori, economiști, artiști, etc, etc, etc-. A se vedea o ilustrare mai jos.


Se încheie sezonul estival, se prelungește orarul la terase. Orban dă detalii

Ziua Marinei Române 2020, sărbătorită în condiţii de pandemie


Dar îi prețuiesc în egală măsură pe toți tinerii, indiferent de nivelul studiilor, pe tinerii meseriași, pe tinerele cu profesii de birou, pe ospătari și ospătărițe, pe coafeze, pe frizeri și frizerițe, pe vânzătoare, pe bucătari și bucătărese -oo, daa!-, etc, etc, toți sunt demni de tot respectul, pentru că toți contribuie, fiecare în felul său, la buna funcționare a comunității în ansamblul său!

La Primărie, am o echipă excelentă de tineri minunați, competenți, harnici, în consecință eficienți, dedicați interesului public, pasionați de ce fac, entuziaști, în perfectă rezonanță cu mine! Le-am acordat încredere și NICIUNUL nu m-a dezamăgit! Dimpotrivă! Și țin enorm la ei! Și simt nevoia să o spun: mi se umple sufletul de bucurie să văd că sentimentul este reciproc! ÎMPREUNĂ, FACEM TIMIȘOARA MAI TARE CA ORICÂND!”, a scris Robu pe pagina sa de Facebook.

Fotografie ieșită din tipare

Una din imagini iese bine din tipare. În fotografia la care facem referire  pozează o tânără, îmbrăcată în albastrul partidului, dar având o ținută extrem de sexy: fata are pantaloni lungi, decupați pe picior până deasupra coapsei, și flutură în vânt unul din faldurile rochiei provocatoare care îi completează ținuta. În fundal, plină de simboluri pozitive e Coloana Infinitului a marelui sculptor român Constantin Brâncuși.

Sursa foto: Facebook, Constantin Duma

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre