Simona Ionescu / Redactor Șef

Uluitor! Cine e misterioasa româncă, „geamăna” unui star englez! Jurnaliștii de la The Sun au scris un articol despre ea

Uluitor! Cine e misterioasa româncă, „geamăna” unui star englez! Jurnaliștii de la The Sun au scris un articol despre ea
De mai bine de un an Rocsana Marcu a luat o decizie radicală. Și-a închiriat vila din Pipera și s-a mutat la  Londra, lăsând în urmă aparițiile tv.

E cântăreață, a fost prezentatoare TV, iar acum a început o nouă carieră în capitala Marii Britanii. Rocsana Marcu a decis de peste trei ani la televiziune, iar noua ei ocupație îi vine „mănușă”. S-a integrat așa de bine încât au remarcat-o și jurnaliștii celui mai citit tabloid britanic. Aceștia i-au dedica un articol în The Sun, cu multe fotografii, și i-au dat chiar și o poreclă.

Rocsana Marcu a primit o poreclă în Anglia! După ce a renunțat la cariera sa în televiziune, diva a părăsit România și a început o nouă viață în Marea Britanie. Aceasta a atras imediat atenția jurnaliștilor, care i-au oferit chiar și o poreclă! Rocsana Marcu a ajuns în celebrul tabloid The Sun.

Rocsana a plecat definitiv din România  la scurt timp după ce a câștigat procesul cu tatăl unuia dintre copiii ei, care nu voia să-și recunoască fiica. Alături de fiicele ei, la Londra, Rocsana Marcu a început un nou capitol de viață, unul de care este foarte încântată. Rocsana Marcu (40 de ani) şi fiicele sale, Indira (8 ani) şi Mayra (13 ani) locuiesc acum în Londra, unde şi-au găsit o locuinţă frumoasă şi şcoală pentru fete.

„Rocsana a făcut cea mai bună alegere de până acum. A ales să plece din ţară. S-a stabilit în Londra unde îi este foarte bine şi dacă va fi aşa mereu, cred că mutarea va fi definitivă. În ţară vine doar ca să îşi vadă casa. Vila şi-a închiriat-o, ia bani frumoşi de pe ea. Iar cu aceştia îşi achită chiria în Anglia. Chiar este fericită şi mă bucur mult pentru ea”, a spus pentru Click! o prietenă bună a Rocsanei.

Rocsana Marcu supranumită „Holly Willoughby a României”

Fosta vedetă TV și-a schimbat total cariera. Ea a devenit agent imobiliar în Londra. Odată mutată departe de țară, blondina a crezut că va ieși din atenția presei. Dar nu s-a întâmplat așa.  Jurnaliștii de la The Sun i-au dedicat un articol. Rocsana a fost poreclită în Marea Britanie drept „Holly Willoughby a României” datorită asemănărilor evidente dintre cele două.

Holly Willoughby (foto) este o cunoscută prezentatoare TV din Marea Britanie. Rocsana seamănă foarte mult cu aceasta, drept pentru care s-a ales cu porecla.

lsfkawklgf

„Am decis să mă mut în Londra pentru a le îndeplini visul fetițelor mele și pentru viitorul lor. Vom sta aici o lungă perioadă, deoarece Mayra și Indira sunt înscrise aici la școală și sunt tare fericite”, a mărturisit Rocsana Marcu, conform Viva!.

Blondina a declarat că dorește să își achiziționeze o casă în Londra în viitorul apropiat. „Locuim în partea de nord a Londrei, într-o zonă superbă, linșitită, avem trei parcuri lângă noi, lacuri, păsări și multă verdeață. Este unul dintre motivele pentru care iubesc Londra. Dacă voi demonstra că sunt un broker imobiliar bun, îmi voi cumpăra casă în viitorul apropiat”, a spus Rocsana Marcu pentru Click!.

Fosta vedetă TV a  cochetat cu domeniul imobiliar și în România, însă televiziunea și cariera muzicală au ținut-o departe de acest domeniu. Dar, în momentul în care a decis mutarea la Londra, știa că asta va face. Pentru a intra în branșă, blondina a studiat șase luni și a avut de susținut mai multe examene.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre