Rod Stewart, în vacanță cu ginerele său, Benicio del Toro. Imagini rare de familie

Rod Stewart, în vacanță cu ginerele său, Benicio del Toro. Imagini rare de familie
Poate că nu vă mai amintiți, dar fiica cea mare a lui Rod Stewart e soția celebrului actor american Benicio del Toro. Acum, întreaga familie s-a reunit pentru o vacanță exotică. Celebrul cântăreț britanic a luat avionul și a zburat peste ocean.

Sir Rod Stewart este însoțit de fiica sa Kimberley, nepoata Delilah și tatăl ei, actorul Benicio del Toro, în timp ce petrec o vacanță de familie în Puerto Rico. Imagini rarisime au apărut pe internet.

Legendarul cântăreț în vârstă de 77 de ani, a postat pe Instagram fotografia de familie în care, ca orice britanic adevărat, dă dovadă de o eleganță de înaltă ținută, într-un blazer și o cămașă albă impecabilă. Sir Rod, tatăl a opt copii, a pozat cu brațele încrucișate, în timp ce Kimberley l-a înconjurat cu brațul ei, îmbrăcată într-o rochie mini roz și neagră cu patinaj.

Fiica lui Rod Stewart, Kimberley, în vârstă de 43 de ani, și soțul ei, Benicio, în vârstă de 55 de ani, au petrecut timp de calitate cu fetița lor, în timp ce se bucurau de călătorie, scrie Daily Mail.

Delilah a stat între cei doi părinți ai ei în fotografia de grup, într-o fustă de culoare metalică aurie, cu un hanorac gri și șlapi pufoși. Între timp, Benicio a arătat elegant într-un sacou gri pe care l-a purtat peste o cămașă de flanelă, pantaloni negri și adidași.

Rod Stewart, tată de opt copii cu cinci femei

Sir Rod Stewart are opt copii din relații cu cinci femei diferite.  El are fiii mai mici Alastair, 16 ani, și Aidan, 11 ani, cu cea de-a treia soție, Penny Lancaster. Pe Liam, 28 de ani, și Renee, 30 de ani, îi împarte cu cea de-a doua soție a sa, modelul Rachel Hunter, 53 de ani. Hitmaker-ul a divorțat de Rachel Hunter în 2006 după 16 ani de căsătorie.

Kimberly, 43 de ani, și Sean, 42 de ani, sunt din prima sa căsătorie cu actrița Alana Stewart, 77 de ani, în timp ce fiica Ruby, 35 de ani, provine dintr-o fostă relație cu modelul Kelly Emberg, 63 de ani. Primul copil născut al lui Sir Rod este Sarah Streeter, 59 de ani, care a fost crescută de părinții ei adoptivi Gerald și Evelyn Thubron.

Artistul nu va cânta la încoronarea regelui Charles al III-lea

După celebra serie de turnee pe care le-a susținut în Marea Britanie în 2022, Sir Rod a anunțat luni o nouă serie de spectacole speciale de vară. Cântărețul va începe turneul de șase concerte la Home Park Stadium din Plymouth, sâmbătă, 24 iunie, și va încheia cu un spectacol de neratat la Castelul Edinburgh, joi, 6 iulie. Datele turneului de vară din Marea Britanie fac parte din turneul său Global Hits Tour și vor fi pline de piese clasice și favorite ale fanilor din întreaga sa carieră impresionantă, care se întinde pe mai multe decenii.

„Amintirile mele preferate au fost nopțile de vară, la o bere sau două, alături de cei mai buni fani din lume, a declarat Sir Rod cu privire la această serie de concerte. Aștept cu nerăbdare această vară să cânt într-o varietate de locuri speciale – stadioane de fotbal, cricket și rugby, domenii și castele! Vom dansa cu toții sub stele”.

Cu toate acestea, cântărețul nu are în plan să cânte la concertul de încoronare a regelui din 7 mai, după ce a cântat pentru celebrarea Jubileului Reginei din 2022. Dar Sir Rod recunoaște că va cânta în Las Vegas, în timp ce soția sa, Penny Lancaster, va participa la eveniment ca parte a rolului său de polițist special.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre