Rodica Popescu Bitănescu, zise fără perdea despre soț. De ce nu a fost mireasă

Rodica Popescu Bitănescu, zise fără perdea despre soț. De ce nu a fost mireasă
S-a îndrăgostit de cel care i-a devenit partener de viață la prima vedere, fiind fascinată de mersul acestuia. Rodica Popescu Bitănescu și soțul sunt de 50 de ani trup și suflet.

A luat decizia să-l ia de soț după ce a cântărit bine lucrurile. Rodica Popescu Bitănescu povestește că soțul a fost sfătuit să nu se însoare niciodată cu ea.

„I s-a spus și lui să nu mă ia de nevastă”

Dar el n-a ascultat de nimeni. Îndrăgostit iremediabil, a crezut în steaua lor norocoasă și nu s-a înșelat, pentru că are lângă el cea mai minunată și veselă femeie. Din păcate însă, deși au 50 de ani împreună, Rodica Popescu Bitănescu nu a avut șansa de a îmbrăca rochia de mireasă.

Rodica Popescu Bitănescu n-a fost niciodată mireasă

„I s-a spus şi lui să nu mă ia de nevastă. Nu, nu a ţinut cont de asta. El m-a luat de nevastă… Trecutul i l-am spus eu… Nu am făcut nunta, o să îmbrac rochia de mireasă când voi face nu ştiu câţi ani de căsătorie cu Mircea… Mircea e un tip care îmi place, are ochii albaştri – şi ce m-a impresionat la el e mersul”, a spus celebra actriță, invitată în emisiunea lui Denise Rifai.

Cum s-a îndrăgostit de bărbatul visurilor

Cât privește momentul în care cei doi s-au îndrăgostit, Rodica spune că el a fost în comisia de examinare când dădea examen pentru școala de șoferi. „Eu am dat examen de conducere cu el.

Nu ştiu cum de am picat la comisia lui, la Bitănescu Mircea, dacă nu cumva m-a ales el pe mine. I-a plăcut o fotografie, deşi eu nu sunt deloc fotogenică. Când am văzut că apare un bărbat blond, cu ochii albaştri, îmbrăcat ofiţer, cu un mers aşa, americanesc, un tip calm, am căzut în cap imediat”, a povestit Rodica Popescu Bitănescu.

A știut din prima secundă că va fi bărbatul vieții ei

„O să spun numai dacă o să scriu o carte. Ăsta e subiect de roman”

Deși mulți au judecat-o că nu au avut copii, actrița susține că nimeni nu știe care e adevărul legat de acest subiect. E un secret pe care, deocamdată, nu vrea să-l dezvăluie. „Nu este adevărat că nu mi-am dorit copii. Acel adevăr îl ştiu numai eu şi Dumnezeu.

Nu am să vorbesc niciodată despre acest lucru. Este un lucru prea personal. Nu se pune problema că nu am vrut, pentru că eu ador copii. O să spun numai dacă o să scriu o carte. Acesta este un subiect de roman. Nu am să dezvălui de ce nu am copii, acesta este secretul meu”, a mărturisit Rodica Popescu Bitănescu, într-un interviu, cu câțiva ani în urmă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre