Simona Ionescu / Redactor Șef

Ronaldinho, în miezul scandalului. Starul riscă să ajungă iar după gratii

Ronaldinho, în miezul scandalului. Starul riscă să ajungă iar după gratii
Starul brazilian își pune în pericol libertate după ce a fost arestat în Paraguay împreună cu fratele său pentru că a călătorit folosind un pașaport fals. Celebrul fotbalist și-a plătit o cauțiune scumpă pentru a scăpa de pușcărie, dar a fost plasat în arest la domiciliu, dar nu s-a liniștit.

Presa sud-americană anunță că fostul jucător al Barcei a avut un comportament scandalos, în hotelul în care locuiește, fapte care ar putea avea consecințe dramatice. După o lună de detenție împreună cu fratele său, Ronaldinho a fost plasat în arest la domiciuliu într-un hotel de lux din capitala țării. Fostul star de la Barcelona și Milan a plătit 1,6 milioane de euro, cauțiune, pentru a locui în condiții de lux.

În cazul lui, Parchetul a solicitat un proces scurt și suspendarea condiționată a pedepsei. Dar imediat, în public au apărut informații privind comportamentul scandalos al vedetei.

Halal arest: Ronaldinho a dat petreceri cu modele

Potrivit celor de la Hoy, „Dințosul” nu a avut timp să se plictisească în arest. A dat petreceri în permanență, fiind vizitat de grupuri de femei, în fapt, cele mai cunoscute modele. Petrecerile se încheiau abia dimineața.


Simona Gherghe tranșează problema Acces Direct. Mirela Vaida vine cu dezvăluiri din culise

Biscuiți fragezi cu unt și dulceață. Desert din Argentina


„Au fost zile în care ajungeau cel puțin două femei! Se lăsa cu multă băutură. După aspect, cred că erau modele”, ar fi spus unii dintre martori. Pe lângă petrecerile cu alcool și sex, Ronaldinho ar fi avut parte și de nenumărate cadouri: vinuri scumpe, băuturi rafinate și altele.  Acest comportament s-ar putea să îl coste libertatea în continuare.

Ronaldinho a fost eliberat din închisoare și plasat în arest la domiciliu pe 8 aprilie. „Cele 60 de zile care au trecut au fost foarte lungi”, a spus brazilianul.

„Ne tratează foarte bine, suntem calmi, dar cele 60 de zile care au trecut au fost foarte lungi. Facem sport, avem la dispoziție o sală de forță, dar cred că este complicat să trăiești așa ceva. Asta va rămâne cu noi mereu. Oamenii care au stat în carantină își pot imagina cum este să nu poți să faci ceea ce erai obișnuit să faci”, a declarat Ronaldinho, potrivit Marca, citată de Pro Sport.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre