Simona Ionescu / Redactor Șef

S-a aflat un secret despre Beyoncé! Dezvăluire despre personalitatea divei

S-a aflat un secret despre Beyoncé! Dezvăluire despre personalitatea divei
Cu toții vrem să știm totul despre vedetele noastre preferate, chiar și cele mai mici detalii. La urma urmei, aceste amănunte pot spune multe despre o persoană. Una dintre cele mai îndrăgite artiste din lume a dezvăluit care este culoarea ei preferată. Acest lucru ne arată o parte din personalitatea ei.

S-a aflat un secret despre Beyoncé! Beyoncé are două culori preferate, roz și auriu. Aceste culori pot fi considerate mainstream deoarece majoritatea femeilor și fetelor le iubesc. Însă, sunt culori care o întruchipează perfect pe artista îndrăzneață și iubitoare.

Nu ne putem abține să nu ne întrebăm ce spun aceste culori despre personalitatea ei și care este semnificația lor.

Ce spune culoarea roz despre Beyoncé

S-a aflat un secret despre Beyoncé. Culoarea roz este în general asociată cu feminitatea. Rozul este format din roșu și alb, ceea ce creează un amestec de pasiune și puritate. De asemenea, această culoare este adesea asociată cu muguri de flori, care poartă perspectiva speranței și a vieții, ceea ce reprezintă Beyoncé în multe dintre viețile fanilor ei. 

Culoarea este asociată și cu cancerul de sân. În 2019, tatăl lui Beyoncé, Matthew Knowles, a fost diagnosticat cu cancer la sân. O boală foarte rară la bărbați. 

Rozul este, de asemenea, universal cunoscut ca o culoare a iubirii, care se potrivește cu dragostea pe care Beyonce o primește de la milioanele de fani și dragostea pe care ea o oferă în schimb.

Ce spune auriul despre Beyoncé

Auriul este o culoare regală potrivită pentru titlul ei de Queen B. Este asociat cu puterea, lumina, curajul și pasiunea, cuvinte care toate o descriu pe faimoasa cântăreață. 

Auriul este, de asemenea, complementar tuturor celorlalte culori, încadrându-se peste tot în spectru, fără un loc specific. Aceasta este o reprezentare a lui Beyoncé și a acoperirii ei în viața oamenilor, muzica ei este atrăgătoare pentru gustul oricui și bucuria pe care o aduce maselor de oameni. 

Această culoare reprezintă performanțele artistei de înaltă calitate și valoarea pe care o acordă fanilor săi, niciodată dezamăgind și încercând întotdeauna să le ofere tot ce poate. De asemenea, ea a purtat de-a lungul timpului mai multe ținute aurii.

Bianca Drăgușanu, pusă la punct de „stilista vedetelor”: Se îmbracă kitschos, dar îi stă bine, așa e ea

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre