Simona Ionescu / Redactor Șef

S-a reluat serialul Clanul la Pro Tv. Theo Rose, în toată splendoarea ei de mămică și actriță

S-a reluat serialul Clanul la Pro Tv. Theo Rose, în toată splendoarea ei de mămică și actriță
Theo Rose este una din artistele foarte îndrăgite din România. Cântă și manele, dacă e cazul, are o voce superbă și, de ceva timp cochetează cu succes cu cariera de actriță. Această schimbare de decor i-a adus un iubit nou și i-a schimbat statutul: acum este mamă. Serialul Clanul s-a reluat și îl puteți vedea la Pro Tv, după miezul nopții. Theo se prezintă în toată splendoarea ei.

Zilele trecute, serialul Clanul, primul sezon, a început să fie difuzat în reluare. ProTv s-a gândit să-i țină în priză pe fani, dar și să atragă alți telespectatori pentru sezonul 3, care urmeză să vină din toamnă.

Tot zilele trecute, Theo Rose și iubitul ei, regizorul și actorul Anghel Damian, și-au botezat copilul. Pe băiețelul lor îl cheamă Sasha Ioan. Theo și Anghel s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului Clanul, unde frumoasa artistă a fost invitată să dea o probă pentru rol. Între ei a fost dragoste la prima vedere.

Theo Rose și Anghel Damian sunt cei mai fericiți părinți alături de fiul lor, Sasha Ioan

Regizorul Anghel Damian a fost cucerit instantaneu de șatenă, chiar dacă era într-o relație, de ani de zile, cu celebra actriță Lia Bugnar, care e și scenarista serialului de maxim succes de la Pro TV. Și Theo era la vremea respectivă într-o relație, cu fiul lui Nea Mărin. Ambii și le-au încheiat după ce primele fotografii cu ei în ipostaze tandre, surprinse de paparazzi, au ajuns în public, a scris presa mondenă. Ei însă au negat și au declarat că vechile relații se încheiaseră înainte de întâlnirea lor.

Ce mănâncă Theo Rose, care în perioada aceasta își alăptează fiul

Chiar dacă a devenit mamă de puțin timp, Theo Rose nu a rămas acasă, ci a continuat să muncească. Ea merge la filmări și pentru Voce României și pentru Clanul, e foarte implicată. Munca e intensă și solicitantă, sunt zile în care artista nu mănâncă deloc, după cum a mărturisit într-o postare pe Instagram.

Unii fani o critică pe mămica ce alăptează și nu se hrănește organizat. Vedeta în devenire a mărturisit că de obicei, deși toată lumea vine pe platou la orele dimineții, prima pauză, care e pauza de masă, se ia pe la ora 17:00.

Într-una din zile nu a apucat să mănânce deloc. În alta, s-a „răzbunat” și a dat iama în mâncare nesănătoasă. În timp ce recunoaște că pregătește și masa copilului – „nu vă pot arăta, în timp ce vorbim, mă mulg”, după cum a afirmat în postare – și-a comandat mâncare de la un restaurant. Credeți că a fost vorba de ceva sănătos? Nici gând. „Au pizza  foarte bună”, povestește Theo Rose, și dezvăluie meniul comandat și devorat: cașcaval pane cu cartofi prăjiți și o salată de vară.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre