Simona Ionescu / Redactor Șef

S-a terminat basmul. Ivanka Trump s-a întors la viața reală și s-a pus pe făcut bani

S-a terminat basmul. Ivanka Trump s-a întors la viața reală și s-a pus pe făcut bani
După încheierea mandatului lui Donald Trump, Ivanka și soțul ei s-au relaxat o perioadă în Florida. Acum, Ivanka Trump s-a întors la realitate. S-a terminat basmul.

După ce au părăsit Washington DC, Ivanka Trump și Jared Kushner au petrecut un timp în Florida, alături de cei trei copii ai lor. Cuplul a semnat un contract de închiriere pe un an pentru o locație într-una dintre cele mai râvnite clădiri de pe malul oceanului din Miami, „Arte Surfside”. Se spune că familia Kushner folosește apartamentul ca o casă temporară. Între timp își construiesc o casă permanentă.

Ivanka și Jared au pierdut financiar ca urmare a rolurilor lor controversate în administrația lui Trump. Cuplul a fost, de asemenea, afectat financiar de pandemia de coronavirus. Ambii au acțiuni în companii – cum ar fi hotelurile – care au fost puternic afectate în ultimele 11 luni. Nici Ivanka și nici Jared nu au fost remunerați pe perioada în care au lucrat în poziții de consilieri ai lui Trump. Acum se întorc la afacerile lor ca să facă bani.

S-a terminat basmul. Ivanka, surprinsă la New York

S-a terminat basmul 

După ce s-a relaxat la plajă în Miami, fiica fostului președinte s-a întors la realitate. Ivanka a fost văzută în New York, în timp ce intra în Turnul Trump. Aceasta este prima vizită a fiicei lui Donald Trump în New York, de când familia a părăsit Washington. Deși obișnuise pe toată lumea cu hainele scumpe impecabile cu care își făcea apariția în public, de data aceasta pare că basmul s-a terminat. 

Ivanka era îmbrăcată simplu, cu blugi, o pereche de balerini și un palton lung și negru. Părul era prins neglijent în coadă și pe față purta mască. E cale lungă de la costumele de designer și aspectul de revistă până la o Ivanka banală. Așa cum au surprins-o paparazzi zilele trecute în New York. Totuși, chiar dacă a adoptat un look casual, fiica fostului președinte era însoțită de agenți de securitate, care au lăsat-o fix în fața Turnului Trump. 

Foto: Dailymail

Ce să faci dacă ai părul fin. Cum îl îngrijești

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre