Se spune că, la momentul retragerii din tenis, rusoaica avea în conturi peste 200 milioane de dolari. Nu se știe cât era „peste”. Cert e că aceasta face achiziții extravagante una după alta, multe pe pământ american.
Potrivit publicației Variety, ultima noutate e că Maria Sharapova și-a cumpărat o casă de vacanță excelent compartimentată, formată din trei corpuri. Principala structură beneficiază de trei dormitoare și cinci băi, iar priveliștea spre plajă și spre ocean e una superbă.
Este vorba de un ranch, în Santa Barbara, localitate situată la 161 km de Los Angeles. Santa Barbara este una dintre zonele preferate de marii bogătași ai Statelor Unite și ai lumii.
A câștigat Wimbledonul la 17 ani
Maria Iurievna Sharapova este deținătoare a cinci titluri de mare șlem. În anul 2004, ea a învins-o pe Serena Williams, câștigând astfel la vârsta de 17 ani titlul de la Wimbledon. Doi ani mai târziu, ea a înfrânt-o pe Justine Henin în finala de la U.S. Open 2006, în 2008 ea a câștigat titlul de la Australian Open, câștigând în fața Anei Ivanović, în 2012 a câștigat titlul de la Roland Garros, în fața Sarei Errani, iar în 2014 a câștigat pentru a doua oară French Open-ul în fața Simonei Halep.
Ce avere are Maria Sharapova
Yahoo Sports anunţa că atât campioana din Rusia, cât şi fosta ei rivală au făcut averi atât pe terenul de tenis, cât şi în afara lui. „Serena Williams și Maria Sharapova au câștigat amândouă o avere din cariera lor fenomenală de tenis, dar o nouă listă le-a pus realizările în centrul atenției”, scrie sursa citată.
Sharapova, care s-a retras la începutul lui 2020 după mai multe accidentări, se află pe locul 87 în „Fortune List”, topul femeilor cu cele mai mari averi din lume. Se spune că sportiva a reuşit să strângă o avere de aproximativ 200 de milioane de dolari.
Sharapova are contracte de publicitate cu giganţi mondiali precum Nike, Porsche, Evian sau Head.
Sursa: Instagram, Variety
A fost detonată bomba în scandalul pedofilului Epstein. Prințul Andrew nu se mai poate ascunde
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook