Simona Ionescu / Redactor Șef

Sacrificiile lui Lady Gaga pentru a intra în pielea Patriziei Reggiani din producția  „House of Gucci”

Sacrificiile lui Lady Gaga pentru a intra în pielea Patriziei Reggiani din producția  „House of Gucci”
Este din ce în ce mai puțin până la lansarea filmului “ House of Gucci “ în cinematografele americane - programarea este stabilită pentru 24 noiembrie - și curiozitatea generală de a o vedea pe Lady Gaga în rolul Patriziei Reggiani crește vertiginos.  Ea interpretează Rolul Văduvei Negre (cum a redenumit-o presa în 1995, anul uciderii lui Maurizio Gucci), acuzată că a instigat la uciderea soțului, în 1998, și condamnată la 29 de ani de închisoare.

Acoperirea unui astfel de rol, în ciuda companiei excelente de actori precum Adam Driver, Salma Hayek, Al Pacino, Jared Leto, Mădălina Ghenea, nu a fost un lucru ușor. Și, într-adevăr, a necesitat câteva sacrificii, după cum scrie Elle.com.  Însăși Lady Gaga o povestește într-un interviu pentru British Vogue.

„Au trecut trei ani de când am început să lucrez la rol. Și, ca să fiu complet sinceră și transparentă, am trăit ca Patrizia Reggiani aproape un an și jumătate. Am vorbit cu accent timp de nouă luni atât pe platourile de filmare cât și în afara lor”.

Lady Gaga a ajuns să se teamă să iasă la plimbare

Identificarea cu personajul său a fost completă, atât de mult încât a fost dureroasă uneori. „Am avut dificultăți psihologice la un moment dat, spre finalul filmării. Eram în camera mea de hotel, trăiam și vorbeam ca Reggiani, sau pe platoul de filmare, făcând la fel. Îmi amintesc că într-o zi am mers la plimbare. Nu făcusem o plimbare de vreo două luni și eram panicată. Aveam senzația că peste tot sunt pe platourile de filmare”, a mărturisit Lady Gaga, potrivit aceleiași surse.

Seriozitatea lui Lady Gaga a forțat-o chiar să aibă un dezacord cu actrița Salma Hayek. „S-au făcut glume pe platoul de filmare (…) și nici nu am râs (…) mă comport foarte serios și profesionist când lucrez”, arată vedeta.

Metoda ei de lucru, până în prezent, a dus-o foarte departe, cu nominalizarea la Oscar pentru cea mai bună actriță pentru „A Star is Born”, care a fost primul film în care a jucat. A urmat rolul principal în filmul lui Ridley Scott.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre