Simona Ionescu / Redactor Șef

Salma Hayek și-a pus o bufniță în cap. Pasărea bea și vin din când în când

Salma Hayek și-a pus o bufniță în cap. Pasărea bea și vin din când în când
În ultimul video împărtășit cu fanii pe Instagram, Salma Hayek a apărut cu o bufniță în cap. Simpatica înaripată a stârnit comentarii, iar actrița și-a explicat personal gestul. De asemenea, pasărea bea și vin din când în când.

Salma Hayek iubește animalele, iar cei peste 28 de milioane de urmăritori de pe Instagram știu acest lucru foarte bine. În cel mai recent video postat pe rețeaua socială, Salma Hayek s-a prezentat cu bufnița pe cap, iar explicația pe care a oferit-o este una cât de poate de logică. 

Înaripata, pe numele său Kering, se află în familia actriței încă din 2019. La momentul respectiv, Salma Hayek a salvat frumoasa bufniță cu fața albă și i-a dăruit-o soțului ei, Francois-Henri Pinault: „I-am dat-o soțului meu ca un cadou de Valentine’s și am numit-o Kering pentru că acesta este numele companiei lui și simbolul lor, bufnița”, mărturisea actrița la un moment dat. 

Bufnița are gusturi fine: bea vin din când în când 

Salma Hayek a recunoscut că, deși soțul ei a apreciat gestul, a realizat că de fapt înaripata era pentru plăcerea ei mai mult. Despre obiceiurile simpaticei bufnițe, Salma Hayek recunoaște că aceasta doarme cu ea când soțul e plecat din oraș. 

Salma Hayek spune că bufnița adoră să bea un păhărel de vin din când n când.
Sursa foto: Instagram

Ba chiar cele două se uită împreună la seriale pe iPad. Obiceiurile lui Kering nu se termină aici. Înaripata are o pasiune mai rară pentru o bufniță: îi place să savureze un pahar de vin din când în când: „Chiar dacă bufnițele nu beau lichide pentru că obțin totul din prada lor, aceasta preferă un vin bun”, a explicat Salma Hayek. 

Salma Hayek meditează cu bufnița pe cap 

Cât despre motivul pentru care adorabila bufniță se afla pe capul actriței, acesta este unul simplu. Salma Hayek s-a relaxat cu o sesiune de meditație, îmbrăcată lejer, cu părul prins în coadă și cu mantre corespunzătoare pe fundal. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

A fost ajutată de nimeni alta decât de bufnița Kering, care i-a stat cuminte pe cap întregul ritual: „Iubesc să meditez cu o bufniță pe cap #meditează”, a scris Salma Hayek în dreptul videoului. În urmă cu ceva timp, actrița spunea că simpla prezență a bufniței în cameră oferă o energie specială. De asemenenea, Salma Hayek a creditat meditația ca fiind secretul tinereții sale. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre