Simona Ionescu / Redactor Șef

Monica Tatoiu a avut o bufniță și un cuc. Afacerista are planuri mari de viitor în politică

Monica Tatoiu a avut o bufniță și un cuc. Afacerista are planuri mari de viitor în politică
Monica Tatoiu s-a întors recent dintr-o super vacanță în Guadalupe cu forțe proaspete. Afacerista are gânduri mari.

Cât timp a stat în vacanța din Guadalupe, Monica Tatoiu a pus la cale un plan cu prietenii. Afacerista a spus acum ce are de gând în legătură cu politica.

Monica Tatoiu e îndrăgostită iremediabil de animale și vrea să schimbe România în totalitate. Afacerista care a fost posesoarea unei bufnițe, dar și a unui cuc de toată frumusețea, a mărturisit că a pus țara la cale cu prietenii în concediu și a luat o decizie. Vrea să devină președintele României. Dacă această dorință i s-ar împlini, ar vrea să facă din Cotroceni un Rai al câinilor și pisicilor. Pe de altă parte, Monica Tatoiu a rămas cu gândul la „cocoșul frumos” care o trezea în vacanță în fiecare dimineață la 5.30 fix și intenționează să-și cumpere unul.

„Am avut și cuc și bufniță, nu doar pisici și iguană”

„Aseară m-am întors. Am fost plecată o lună în Guadalupe. Mi-au pierdut un bagaj în care aveam cadourile de Crăciun, azi a fost soțul să-l recupereze. Unde am stat ultimele două săptămâni era un cocoș frumos rău. La 4.30 îl auzeam de departe, iar într-o oră ajungea la noi pe gard, acolo era ultima lui oprire.

Monica Tatoiu vrea să-și cumpere cocoș!

Până la 5.30 îi trezea pe toți. Chiar îmi e atât de dor de el. Cred că trebuie să-mi iau un cocoș. Am avut și cuc, și bufniță, nu doar pisici și iguană. Chiar glumeam cu niște prieteni că dacă o să fiu președintele României, dar fără să intru în politică, aș vrea să transform Cotroceniul într-un sanctuar al pisicilor, câinilor, porumbeilor. Într-un sanctuar al animalelor”, a declarat vedeta pentru Cancan.

„Prima care s-a dus, am înmormântat-o în rochie de mireasă”

Din nefericire, când s-a întors a aflat că cea mai în vârstă pisică din dotare a plecat într-o lume mai bună. Cu câțiva ani în urmă, ea a mai pierdut un suflet drag, iar atunci s-a gândit că pisicuța trebuie să fie înmormântată în rochie de mireasă. „Mi-a murit o pisică, avea 18 ani. Nici nu am știut, am aflat când m-am întors. Prima care s-a dus, la 20 de ani, am înmormântat-o în rochie de mireasă”, susține afacerista.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre