Simona Ionescu / Redactor Șef

Teo Trandafir schimbă macazul. Vrea să se facă afaceristă. Iată la ce s-a gândit celebra prezentatoare

Teo Trandafir schimbă macazul. Vrea să se facă afaceristă. Iată la ce s-a gândit celebra prezentatoare
Face parte din elita prezentatorilor și nu se lasă, pentru că mai are multe de arătat. Dar scumpirile din ultima perioadă i-au dat de gândit și lui Teo Trandafiri, care a luat atitudine.

De când scumpirile au pus stăpânire pe România, Teo Trandafir a început să strângă cureaua. Vedeta a renunțat la unul dintre lucrurile care-i făceau mare plăcere.

Are un loc de muncă stabil, un salariu foarte bun, însă Teo Trandafir se numără printre victimele scumpirilor. Vedeta nu se sperie de nimic, pentru că se consideră o femeie puternică, însă s-a văzut nevoită să reducă mult din cheltuieli. Și primul lucru pe care l-a făcut a fost să renunțe la a petrece timpul liber în mall. Nu înseamnă că nu mai pune piciorul în acel loc mirific, însă doar când are urgentă nevoie să cumpere câte ceva.

“Nu mă mai duc decât când am nevoie de ceva, știu exact unde mă duc, punct ochit, punct lovit”

„Le-am resimțit ca toți oamenii din această țară și, sigur că da, am luat măsuri. Nu am mai mers prin mall-uri ca de obicei doar ca să arunc un ochi pentru ca apoi să ies cu sacoșele pline de acolo.

Nu mă mai duc decât când am nevoie de ceva, știu exact unde mă duc, punct ochit, punct lovit, cumpăr exact ce am nevoie și plec. Scumpirile nu iartă pe nimeni și cred că cei mai mulți dintre noi suntem atenți la cum ne gestionăm bugetul”, a declarat Teo Trandafir pentru Unica.

“Aș investi într-o afacere cu pantofi

Îndrăgostită de încălțăminte ca majoritatea doamnelor și domnișoarelor, Teo vrea să ducă acest hobby la alt nivel și se gândește serios să investească într-o afacere, pentru că e un domeniu care nu se va duce niciodată. „Aș investi într-o afacere cu pantofi, pentru că întotdeauna oamenii vor avea nevoie de încălțăminte. Și nu este un secret că îmi și plac pantofii”, a spus Teo Trandafir.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre