Simona Ionescu / Redactor Șef

Sarah Jessica Parker: Cenușăreasa din viața reală. Adevărata poveste neștiută de nimeni

Sarah Jessica Parker: Cenușăreasa din viața reală. Adevărata poveste neștiută de nimeni
Sarah Jessica Parker a jucat multe roluri de-a lungul carierei sale. A interpretat-o ​​pe simpatica Rusty în filmul „Footloose”, precum și pe Sarah, cea mai tânără vrăjitoare din filmul „Hocus Pocus”.

Sarah Jessica Parker: Cenușăreasa din viața reală. Rolul care a făcut-o faimoasă a fost cel al lui Carrie Bradshaw, ultima fashionistă din New York din seria de succes „Sex and the City”. Pentru mulți, Bradshaw este un simbol al excesului. Ea era dispusă să plătească sute de dolari doar pentru perechea potrivită de pantofi. Cheltuielile ei frivole au fost adesea o parte importantă din atracția seriei. 

Cu oarecare ironie, Sarah Jessica Parker, femeia care a adus-o la viață pe Carrie Bradshaw (personaj care a devenit un simbol al femeii extravagante), a crescut de fapt în sărăcie.

Sarah Jessica Parker a copilărit fără electricitate

Sarah Jessica Parker: Cenușăreasa din viața reală. Actrița s-a născut în Nelsonville, Ohio, cea mai mică dintre cei patru copii ai familiei. Părinții ei au divorțat când ea avea o vârstă fragedă. Mama ei s-a recăsătorit cu un șofer de camion care nu mai lucra.

Apoi, a mai rămas însărcinată de încă patru ori. Creșterea a opt copii cu un singur venit a fost extrem de dificilă, apelând în cele din urmă la ajutorul de stat. 

Sarah a folosit termenul „Dickensian” pentru a-și descrie copilăria. Deseori, stăteau fără electricitate și nu sărbătoreau întotdeauna zilele de naștere sau Crăciunul. Școala elementară a fost dură cu actrița. 

Purta haine primite de la alții sau haine cumpărate de la second-hand. Își amintește că profesorul striga „prânz gratuit” și trebuia să se alinieze în fața clasei înainte de prânz. 

„Nu am fost singura persoană care primea un prânz gratuit la școală. Dar, știam că sunt diferită de alții”, povestea actrița despre adolescența ei.

Mama ei făcea curățenie pentru a-i plăti lecțiile de canto

Mama ei era extrem de economisitoare. Văzând cât de mult îi plăcea fiicei sale să cânte, a decis să facă troc pentru a obține lecții de canto. Printre serviciile pe care le oferea, curăța deseori studiourile pentru ca Sarah să continue să învețe. 

Când avea 11 ani, familia s-a mutat în New Jersey pentru a susține cariera de actorie a lui Parker. Atunci a obținut primul său rol de scenă din New York. Așa a devenit principalul susținător financiar al familiei. A continuat să se dezvolte, pornind în drumul către succes în seria „TV Square Pegs”. Apoi, a început să obțină roluri mai mici în filme.

Datorită experienței sale în domeniul asistenței publice, Parker este un apărător ferm al familiilor în materie de bunăstare. Ea explică: „Unii oameni au presupuneri cu privire la cine este dependent de statul nostru și de guvernele federale de nevoie. Cred că uneori oamenii cred că sunt mulți oameni de culoare – dar așa arată bunăstarea.

Asistența socială este pentru toate soiurile de oameni, pot fi oameni care sunt cultați și educați, care doar se trezesc nevoiați de ajutor. Asta nu înseamnă că sunt leneși sau inculti sau au standarde scăzute. Doar că nu se pot descurca în acest moment, iar familia mea a fost un bun exemplu în acest sens.

Ea continuă să explice că mulți oameni presupun că persoanele care beneficiază de bunăstare nu au o etică bună a muncii sau sunt leneși și că realitatea este departe de asta.

Actrița sprijină mai multe organizații caritabile

A fi celebră și a discuta despre greutățile din copilărie nu a fost suficient pentru Sarah. Actrița sprijină mai multe organizații caritabile și își donează o parte din banii câștigați. Este o susținătoare a Fundației Robin Hood, care a fost înființată în 1988. De asemenea, susține peste 200 de organizații care luptă împotriva sărăciei din New York. 

Faptul că a fost crescută într-o sărăcie extremă i-a oferit actriței o anumită perspectivă asupra vieții. Știe că sărăcia nu este definită în funcție de rasă, sex sau nivel de educație. Nu este ușor să clasifice persoanele care trăiesc în sărăcie. Nu a uitat niciodată de unde a plecat și acum continuă să dea înapoi comunității în care a crescut.

Sarah Jessica Parker și-a făcut un nume în film, la televizor și pe scenă. Are un simț uimitor al modei și, de-a lungul anilor, s-a remarcat pe covorul roșu cu alegerile sale de stil. Ea a devenit cu adevărat organic un expert în domeniu

Pe lângă succesul în actorie, se bucură de o viață minunată. Este căsătorită cu actorul Matthew Broderick de mai bine de două decenii și este mama a trei copii. Sarah discută adesea despre cât de importantă este familia pentru ea.

În plus, unul dintre lucrurile care o fac pe Parker atât de fermecătoare este faptul că este o persoană deschisă și sinceră. În timpul interviurilor, ea își dezvăluie nesiguranțele, fiind ușor pentru fanii să relaționeze cu ea.

Și chiar dacă fanii știu toate aceste lucruri despre Sarah Jessica Parker, există încă câteva adevăruri nespuse despre actriță. Secretele bine păstrate o fac, în mod șocant, și mai iubită de public. Deci, să aruncăm o privire asupra unora dintre aceste fapte mai puțin cunoscute.

Ce nu știai despre Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker: Cenușăreasa din viața reală. Înainte de a se căsători cu Matthew Broderick și încă cu mult înainte de a prelua rolul lui Carrie Bradshaw, Sarah Jessica Parker a ieșit la „o întâlnire pe nevăzute”.

Omul misterios cu care actrița a avut întâlnire se numea Willie Garson. La vremea aceea, Sarah Jessica Parker nu își imagina că va lucra cu Garson un deceniu mai târziu. Cei doi s-au reîntâlnit pe platourile de filmare „Sex and the City”. Și destul de ciudat, Garson a jucat rolul celui mai bun prieten gay al lui Carrie, Stanford Blatch.

În timp ce întâlnirea cu el nu a ajuns nicăieri, Parker și Garson s-au ales cu o prietenie pe  viață. Garson a vorbit mai târziu despre acel moment și despre ce s-a întâmplat cu întâlnirea lor.

„O cunosc pe Sarah de 15 ani. Am avut o întâlnire acum mult timp. Am flirtat ceva timp și apoi am stabilit să fim cei mai buni prieteni, ceea ce cred că se vede cu adevărat și în show. Este amuzant, ea a spus în interviuri că toți prietenii ei sunt gay, cu excepția lui Willie Garson”, povestea actorul.

Sarah Jessica Parker și Robert Downey Jr.

Cu mult timp în urmă, Sarah Jessica Parker a avut o relație de lungă durată cu colegul actor Robert Downey Jr. Cei doi au format un cuplu timp de șapte ani. Parker s-a despărțit în cele din urmă de Downey în 1991.

Ceea ce mulți nu știu este că actrița a făcut tot ce a putut pentru a salva relația la momentul respectiv. Mulți ani mai târziu, Downey a vorbit sincer despre responsabilitatea sa în separarea de Sarah. 

„Mi-a plăcut să beau și am avut o problemă cu drogurile. Asta nu s-a împotrivit cu Sarah Jessica, pentru că este cel mai îndepărtat lucru din ceea ce este ea. Mi-a oferit o casă și înțelegere. A încercat să mă ajut.  A fost atât de supărată când nu mi-am respectat nici măcar munca. Am vrut ca Sarah să fie fericită.

Am crezut că drumul meu este mult mai cool decât oamenii care construiau de fapt vieți și cariere. Eram îndrăgostit, dar că dragostea în mod clar nu era suficientă. Am fost menit să merg mai departe”, povestea Robert Downey Jr.

Pare că Sarah Jessica Parker este un adevărat expert în domeniul ei și nu poate face nimic greșit. Dar, acest lucru este departe de modul în care se vede ea. De fapt, actrița încă se simte foarte agitată înainte de a filma.

A descris modul în care s-a simțit în fața camerei în timpul unui interviu. Vedeta a dezvăluit că a mers chiar atât de departe încât și-a pierdut pofta de mâncare din cauza stresului.

„Până în ziua miercuri din prima săptămână, nu știu cum am supraviețuit. Plângeam, îmi ceream scuze. Mă simțeam atât de îngrozitor și de rușinată, de parcă l-aș fi dezamăgit pe regizor”, își amintea vedeta.

Interviu-eveniment. Fiica cea mare a lui Steve Jobs invitată la ”Garantat 100%”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre