Interviu-eveniment. Fiica cea mare a lui Steve Jobs invitată la ”Garantat 100%”

Interviu-eveniment. Fiica cea mare a lui Steve Jobs invitată la ”Garantat 100%”
Steve Jobs a schimbat viața oamenilor așa cum era acum 50 de ani. Este considerat unul dintre cele mai influente personaje, atât din industria calculatoarelor, cât și din industria divertismentului. Fiica lui cea mare, jurnalista și scriitoarea Lisa Brennan Jobs, este invitata lui Cătălin Ștefănescu la ”Garantat 100%, la TVR.

Jurnalista şi scriitoarea Lisa Brennan Jobs, fiica cea mai mare a celebrului Steve Jobs este invitata lui Cătălin Ștefănescu duminică, la TVR 1. Ediţia se vede pe 4 aprilie, ora 22.25. Va vorbi despre celebru ei tată, co-fondatorul celebrei companii de top care produce computere și terminale electronice inteligente.

Interviu-eveniment. Fiica cea mare a lui Steve Jobs invitată la ”Garantat 100%”

La „Garantat 100%”, Cătălin Ştefănescu îşi ţine promisiunea de a aduce în faţa publicului invitați de valoare și povești de viață memorabile.

Lisa Brennan Jobs, invitata lui Cătălin Ştefănescu de duminică este jurnalistă și scriitoare

Lisa Brennan Jobs, invitata lui Cătălin Ştefănescu de duminică este jurnalistă și scriitoare. S-a născut în 1978 şi e fiica cea mai mare a celebrului Steve Jobs, co-fondatorul Apple. Potrivit unor estimări din anul 2020, această companie valorează la ora actuală în jur de 2 trilioane de dolari.

Duminică, 4 aprilie, în exclusivitate la „Garantat 100%”, TVR 1, Lisa Brennan Jobs îşi deschide sufletul şi vorbeşte cu sinceritate despre suferințele unui copil care își dorea tatăl alături. Povestește cu sinceritate despre lupta ei epuizantă pentru a câștiga afecțiunea propriului părinte.

Despre cum era Steve Jobs în viața de zi cu zi. Fețele unei personalități care a influențat istoria contemporană a umanității. Ediţia poate fi urmărită la TVR 1 pe 4 aprilie, de la ora 22.25.

Fiica cea mare a lui Steve Jobs invitată la ”Garantat 100%”

„Nu știu dacă mi se părea mie sau chiar era groaznic. Așa că am scris o carte despre asta. Și m-am întors în timp ca să-mi țin companie mie însămi, la o vârstă foarte fragedă. Ca și cum eu, scriitoarea, aș sta acum lângă fetița de atunci, care sunt tot eu însămi.

Numai că fetița aceea nu mai e singură acum. Și pot să înțeleg experiența asta și din perspectiva copilului care eram atunci, și din cea a adultului”, spune Lisa în dialogul cu Cătălin Ştefănescu, la TVR 1.

Lisa Brennan-Jobs a publicat ”Small Fry – O poveste de viață și de familie”, carte apărută la Editura Humanitas, în traducerea lui George Arion jr.

De ce a scris cartea? „În general, e acreditată ideea că banii rezolvă lucrurile. Sigur, eu am trecut de un anumit nivel. Dar pentru mine a fost important să scriu cartea asta ca să înțeleg cu adevărat ce s-a întâmplat. Să nu mă simt nici victimă, nici infractor. Să nu-mi fie rușine”, răspunde invitata la „Garantat 100%”.

Cartea Lisei este povestea emoționantă a copilului unei celebrități de anvergură mondială, un copil care nu  s-a bucurat multă vreme de atenția sau de afecțiunea recunoscută a tatălui său. Mai mult decât atât, deși testul de paternitate a dovedit fără posibilitate de dubiu că Steve Jobs este tatăl Lisei, vreme de câțiva ani buni ea

nu a fost recunoscută ca fiică legitimă a acestuia.

Steve Jobs este considerat unul dintre cele mai influente personaje, atât din industria calculatoarelor, cât și în industria divertismentului.

Steve Jobs nu și-a recunoscut fiica

Pe când Lisa avea doar 4 ani, revista Time a publicat un interviu în care, întrebat despre fiica sa, Steve Jobs a negat că el ar fi tatăl. În cele din urmă, Steve Jobs a recunoscut-o pe Lisa ca fiică legitimă, dându-i posibilitatea de a-i purta numele. Iar în anii care au urmat, cu suișuri și coborâșuri, relația dintre tată și fiică s-a consolidate.

Ani în șir, dacă era întrebat ce l-a determinat să numească LISA primul computer pe care l-a creat, Steve Jobs a declarat de fiecare dată că nu există nici o legătură între această denumire și numele fiicei sale.


Computerul părinților și bunicilor. Cum și de ce a apărut jocul pe calculator Solitaire

Cele mai proaste parole de pe calculator şi telefon

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp