Noul sezon „Garantat 100%” a început duminică, la TVR 1, prima emisiune din acest sezon fiind dedicată dietei mediteraneene. „Dieta mediteraneană este tipul de dietă care ar duce la creşterea duratei de viaţă, cu cel puţin cinci ani, faţă de o populaţie, care, de exemplu, nu are această dietă”, a declarat medicul cardiolog Claudiu Stoicescu, invitatul realizatorului emisiunii, Cătălin Ştefănescu.

Într-o discuţie fără menajamente, doctorul Stoicescu a vorbit despre raportul între felul în care trăim şi starea noastră de sănătate, despre realitatea spitalelor româneşti, despre necesitatea de a schimba din temelii felul în care abordăm relaţia între pacient şi medic.

Garantat 100%”, emisiune cu o vechime de 20 de ani, rămâne şi în acest nou sezon locul de întâlnire a unor personalităţi care ne dau, fiecăruia dintre noi, energie, încrederea şi puterea de a merge mai departe. Printre interlocutorii lui Cătălin Ştefănescu s-au numărat, de-a lungul timpului: Ethan Hawke,Robert Wilson, Armand Assante, Amos Oz, Ana Blandiana, Mircea Cărtărescu, Marcel Iureş, Gică Hagi, Simona Halep, Cristina Neagu etc. Emisiunea se difuzează duminica de la ora 23.00.

Iuliana Tudor îl învaţă pe fiul ei despre pandemie, pregătind „Vedeta populară”

Ca orice părinte, Iuliana Tudor se confruntă, în această perioadă, cu o serie de curiozități pe care fiul ei, acum elev în clasa a treia, le are despre pandemia de COVID-19 și noua realitate pe care o trăim cu toții. Într-un interviu acordat jurnalistului TVR Radu Andrei Tudor, prezentatorul principalului „Telejurnal” al Televiziunii Române, vedeta a povestit ce și cum îl învață pe fiul ei despre acest subiect.

Fără a induce panică, Iuliana mărturisește că pune accent pe regulile de igienă, lăsându-i fiului ei bucuria de a fi copil. „Pe Tudor l-am învăţat să fie atent, i-am explicat că acest virus este contagios şi trebuie să avem grijă să nu-l transmitem mai departe. Noi avem grija aceasta şi ne-am asumat regulile ca pe o rutină zilnică. L-am îndemnat să nu se teamă de ceilalți copii, să se poarte firesc, să se joace în continuare, dar să fie atent. Ne purtăm firesc în continuare, dar respectăm un minim de distanţă şi câteva reguli extrem de importante de igienă”, a spus producătoarea emisiunii „Vedeta populară” de la TVR 1.

În plină pandemie ea a filmat și sezonul 5 al emisiunii „Vedeta populară”, de la TVR 1, care a debutat tot pe 11 octombrie. Emisiunea va putea fi urmărită în fiecare duminică, de la ora 21.00.

Pentru a respecta noile restricții sanitare, au fost necesare ajustări. „A trebuit să facem modificări de decor, am mărit masa juriului, am mărit spațiul dintre membrii orchestrei, în tot platoul distanțele au fost mult mai mari. Toate astea au generat o doză de stres pentru noi toți, dar am reușit să ducem lucrul la bun sfârșit”, a mai spus realizatoarea.

Sursa foto: TVR

Cum ne vopsim părul în 2021 ca să fim la modă. Hair-stylist-ul vedetelor exemplifică

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri