Cunoscutul hair-stylist e și specialist în transformări radicale de look. Pentru a anunța trendurile în materie de make-up și coafuri pentru anul 2021, el propune 12 surse de inspirație, din tot atâtea țări. Un fel de călătorie virtuală în jurul lumii. Modelele, fete și băieți, s-au lăsat transformate de artist. Sunt coafuri și culori care atrag privirile.

În plus, acestea păstrează măștile pe față, măști de care, cu siguranță, vom avea nevoie și în 2021. Cu atât mai mult, cu fața ascunsă, accentul modei e pus pe coafuri, culori ale părului și machiaj.

Culori electrice pentru a ieși în evidență

Celebrul hairstilist Adrian Perjovschi anunță coafurile la modă 2021 cu o călătorie virtuală în jurul lumii – „Travel In Style by Adrian Perjovschi – Trends for 2021”. 12 ore, 12 modele, 12 țări – așa poate fi explicat, pe scurt, proiectul stilistului. Culorile care vor fi în trend sunt cele electrice, de la albastru – electric la roz, până la verde și galben.

Vor avea de câștigat și cei care optează pentru a-și păstra podoaba capilară în culorile naturale, aici accentul fiind pus pe felul în care e purtat părul – cel mai adesea lung, cu bucle simetrice, care amintesc de valurile line ale unei ape.

„Am încercat să ne plimbăm în jurul lumii măcar virtual, prin intermediul frumuseții. Trendurile din fiecare an sunt universale, ne leagă pe toți indiferent de colțul de lume din care provenim, ele sunt aceleași, ne raportam cu toții la ele, sunt practic punctul comun care ne leagă.

Provocarea pe care ne-am dat-o a fost să reușim să aducem întreg mapamondul în același loc, cu diversitatea și specificul mai multor țări și să putem în doar câteva ore să simțim că avem acces la întreaga lume.

Frumusețea, feminitatea, grija pentru noi trebuie să existe indiferent de vremuri și de pandemii. Ne dorim ca femeile să nu renunțe la ele, să fie conectate la tot ce e nou și frumos, pentru că dacă ele se simt bine în pielea lor și sunt fericite, noi toți din jurul lor suntem fericiți”, susține Adrian Perjovschi.

Culoarea anului 2021: aqua-blue

Anul care vine se poartă tunsori accesorizate cu bretoane, în linii geometrice sau textură. “Culoarea anului 2021 este aqua-blue, o culoare inspirată din natură, din apa mărilor și oceanelor, combinat cu verdele vibrant al junglei și cu nuanțele pastel ale cerului.

Aceste culori pot fi puse în păr pe blond platinat, cum am facut pentru Islanda, unde am adus nuanțe din aurora boreală, pe baleiaj, pe părul natural, pe culorile deschise pâna la culorile închise”, a mai transmis hair-stylistul vedetelor.

Sursa foto: Instagram: Marius Bărăgan / Adrian Perjovschi

Poloneza știe ce vrea! Cum le răspunde iubita lui Brad Pitt trolilor care o sâcâie

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri