Simona Ionescu / Redactor Șef

Școala acasă, în varianta unor vedete de Hollywood. Ce au putut inventa

Școala acasă, în varianta unor vedete de Hollywood. Ce au putut inventa
Mila Kunis și Ashton Kutcher au puncte tari și punctele slabe când vine vorba de calitățile lor de părinți. Actorul e fantastic în ipostaza de tată a doi copii, spune vedeta din ”Bad Moms”. Cei doi au inventat propria metodă prin care își educă copiii, acasă. 

Cei doi actori au povestit despre cum e să se ocupe de educația celor doi copii ai lor. ”Eu nu sunt un profesor bun, dar soțul meu este fantastic la asta. Cred că este ceva ce am învățat despre tine: ești foarte bun în a explica lucrurile”, a spus Kunis, 36 de ani, într-o discuție cu Kutcher, 42 de ani, în emisiunea ”Live with Kelly and Ryan”.

Cei doi actori care s-au cunoscut în adolescență, în timpul filmărilor pentru serialul ”That 70’s Show” au doi copii: un băiat, Dmitri Portwood, de 3 ani, și o fiică, Wyatt Isabel, în vârstă de 5 ani.

Cu toate aceste laude, Kutcher a dezvăluit că este un tip care se focusează pe moment, în timp ce Kunis are capacitate de multitasking.”Ea poate să-l învețe pe copil cum să meargă cu bicicleta în timp ce gătește și vorbește la telefon cu un producător, în același timp”, a râs actorul. ”Nu știu cum poți asta. Este uimitor”, a mai spus acesta.

În luna martie, pe fondul izolării impuse de pandemia cu noul coronavirus, Kunis a decis să se ocupe în familie de școlarizarea copiilor. Actrița a dezvăluit astfel modul unic prin care îi educă pe cei mici, pe podcastul iHeartRadio al lui Brit Morin, ”Învață-mă ceva nou”. Practic, actorii le împărtășesc copiilor povești despre viața în ”momentele de învățare”.


Cele mai tari idei pentru amenajarea balconului

Nole i-a lăsat pe toți mască. Ce a făcut sportivul


”Wyatt știe acum totul despre noi. Adică, literalmente, el este așa: ”Spune-mi o poveste din viața ta”, ”Bine, lasă-mă să mă gândesc la o poveste”, a spus vedeta  din Lebăda neagră. Dar apoi, după un timp, rămân fără povești. Așadar, Ashton trebuie să înceapă să creeze povești din viața reală”.

Kunis a asemănat lecțiile improvizate cu copiii săi cu un episod din ”Full House” și a spus: ”Trebuie să avem mereu o curbă de învățare acolo”.

Ashton Kutcher și Mila Kunis formează un cuplu solid, iar luna aceasta vor sărbători cinci ani de la căsătorie. Cei doi s-au logodit în 2014, la un an după ce Ashton a divorțat de  Demi Moore, care era cu 15 ani mai mare decât el, și cu care a fost căsătorit opt ani, începând din 2005.  Anul trecut, la sfârșitul lunii septembrie, actrița și-a lansat autobiografia – Inside Out, în care face și dezvăluiri intime delicate despre mariajul cu Ashton.

Acestuia însă nu îi pasă. Pe social media postează imagini în care o sărută cu pasiune pe actuala sa mai tânără soție, Mila Kunis. Soții Kutcher – Kunis au lansat recent propriul vin ”de carantină”. Ei produc licoarea, 100% Pinot Noir din Willamette Valley, iar veniturile obținute din vânzarea acestuia vor fi donate organizațiilor de caritate implicate în lupta cu boala momentului, COVID-19. Prețul unei sticle este de 25 de dolari.

Sursa foto: Facebook / Mila Kunis

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre