Simona Ionescu / Redactor Șef

Secretul care o ține în formă pe fiica lui Adrian Minune. A fost bine păstrat

Secretul care o ține în formă pe fiica lui Adrian Minune. A fost bine păstrat
Adrian Minune este unul dintre cei mai de succes maneliști ai țării, iar fiica sa, Karmen îi calcă apăsat pe urme. Tânăra care a devenit soție și mămică la 19 ani are deja o carieră frumoasă ca și cântăreață, iar piesele ei se bucură de mult succes. În plus, se descurcă minunat și în postura de actriță, ea apărând în serialul Clanul de la Pro TV.

La 25 de ani, Claudia Silvia Simionescu, după cum apare în actele de identitate, fiica lui Adrian Minune are deja o carieră frumoasă. E cunoscută sub apelativul de scenă Karmen, iar piesele ei se bucură de mare succes imens.Este și actriță, fiind absolventă a Academiei de Teatru și Film București. Recent, a jucat în câteva episoade din serialul Clanul.

Tânăra este o apariție demnă de coperțile revistelor, așa e de frumoasă. Iar corpul ei e asemeni unuia al unui model. Puțină lume știe care e marele secret al fiicei lui Adrian Minune, pentru a se întreține în cea mai bună formă.

Karmen și-a luat antrenor de box ca să se țină în formă

De regulă, vedetele sunt foarte atente la silueta lor, astfel că apelează la clinici de înfrumusețare, unde aplică tratamente corporale intensive, sau fac sport. Karmen intră în a doua categorie, așa cum a mărturisit, recent, într-un scurt interviu pentru revista Elle.

Fica lui Adrian Minune își menține silueta practicând box

Întrebată cum se menține în formă, tânăra a răspuns sincer: „Box. Am făcut antrenamente de box cu un antrenor, acasă, și îmi plac mult exercițiile pe care le-am învățat, cum ar fi loviturile frontale, jabs sau uppercuts. Știți deja că boxul implică și antrenamentul muscular, coordonarea și flexibilitatea, iar eu mă simt energizată și în formă atunci când îl practică regulat”, a declarat artista pentru revista Elle.

Sacul de box, „prietenul” altor vedete

Karmen nu este singura vedetă care apelează la box pentru a se menține în formă. Și Bianca Drăgușanu ocazional, lovește sacul de box, după cum, de-a lungul timpului, fanii vedetei au putut descoperi din postările ei. dar cel mai pasionat de box este Pepe. Artistul practică acest sport de foarte mulți ani, iar acasă și-a instalat propriul sac de box, în curte, unde se antrenează ori de câte ori simte nevoia. Mai mult, îl inițiază și pe fiul său, Pepe junior, în acest sport, micuțul știind deja să țină pumnii strânși pentru „atac”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre