Simona Ionescu / Redactor Șef

Talia subțire, cu efort se ține. Iată secretul lui Fuego pentru a arăta mereu perfect

Talia subțire, cu efort se ține. Iată secretul lui Fuego pentru a arăta mereu perfect
Fuego a reușit să uimească pe toată lumea, atunci când în mai puțin de o lună, a reușit să dea jos 18 kilograme. N-a fost ușor deloc, dar artistul are un secret.

Și nu pentru că i-ar afecta silueta, ci pentru că pur și simplu Fuego nu le suportă. Iată care sunt produsele culinare de care artistul nu vrea să audă și secretul unui corp de invidiat.

La 46 de ani, după Fuego se întorc multe doamne și domnișoare.  A reușit să slăbească 18 kilograme, arată ca scos din cutie, dar pentru asta a făcut și ceva eforturi. Artistul a recunoscut întotdeauna că e un gurmand, căruia îi place mult bucătăria românească și cea din Basarabia, dar când își pune în gând să slăbească, nimic nu-i stă în cale.

„Îmi place mâncarea cu gust. Iubesc mâncarea gătită, în care se pune suflet, savoare și condimente aparte. Iubesc bucătăria românească, cea din Basarabia, cea chinezească, italiană și chiar anumite preparate mai exotice.

„Mănânc cu aceeași bucurie și o pită cu slănină sau o roșie cu ceapă și brânză”

Oricum nu sunt un om foarte pretențios. Mănânc cu aceeași bucurie și o pită cu slănină sau o roșie cu ceapă și brânză, la fel cum mănânc și ceva de fine dining sau cu stele Michelin. Cred că mâncarea e o expresie a firii noastre, o nesfârșită descoperire și dragul de a face acest proces special. Mâncarea nu e doar pentru supraviețuire, ea este artă!”, s-a destăinuit unul dintre cei mai iubiți artiști ai românilor.

Fuego are mare grijă de imaginea lui

Ce preparate nu suportă artistul

Chiar și așa, există anumite produse culinare pe care pur și simplu nu le suportă. De aceea, sunt rare cazurile în care Fuego se întoarce cu colăcei pe burtică atunci când se întoarce din concediu. „Sunt multe alimente pe care nu le mănânc, oricât aș fi de deschis, pentru că pur și simplu nu rezonez cu gustul lor. Nu îmi plac fructele de mare, absolut deloc!

„Nu-mi plac absolut deloc ciorba de burtă, mielul, ciorba de pește sau oaia”

Nu sunt fan al peștelui, decât al câtorva sortimente. Nu mă omor după roșii și după sosurile roșii, la mâncare, ori după bulionul adăugat în mâncăruri. Nu-mi plac absolut deloc ciorba de burtă, mielul, ciorba de pește sau oaia și deloc mâncărurile precum melci sau alte vietăți mai ciudate! Nu îmi plac fructele foarte coapte, parmezanul și combinațiile haotice sau avangardiste de gusturi sau de ingrediente!”, a mai spus Paul Surugiu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre