Simona Ionescu / Redactor Șef

Selly i-a transmis un mesaj emoționant iubitei sale. Ce a spus despre Smaranda este incredibil!

Selly i-a transmis un mesaj emoționant iubitei sale. Ce a spus despre Smaranda este incredibil!
Atunci când ne gândim la vloggeri, Selly este cel mai probabil primul nume care ne apare în minte tuturor. La o vârstă foarte fragedă, el se bucură de un succes răsunător pe care l-a dobândit prin multă muncă și dedicare. Tânărul nu este împlinit doar pe plan profesional, ci și personal.

Selly i-a transmis un mesaj emoționant iubitei sale. La doar 20 de ani, Selly muncește neîncetat la proiectele pe care le desfășoară în mediul online, și mai nou și în televiziune. Fiind un tânăr pasionat, atunci când lucrează o face complet dedicat. Vloggerul pune mult suflet în toate materialele pe care le creează, dar și în viața personală.

Selly și-a cunoscut iubita în liceu

Mereu dornic de evoluție, vloggerul caută în permanență să creeze conținut de calitate pentru urmăritorii săi. Selly transpune în ochii generaților actuale imaginea tânărului perfect care a avut succes în online mânat de ambiție. 

De altfel, vloggerul a avut rezultate excelente inclusiv la învățătură. Așa cum el însuși a povestit, Selly a reușit să obțină rezultate extrem de bune în urma examenului de Bacalaureat.

Tânărul nu a plecat doar cu o educație exemplară din liceul în care s-a format. Acolo, el a cunoscut-o și pe Smaranda, frumoasa lui iubită, de care este complet îndrăgostit.

Selly și Smaranda s-au cunoscut încă din adolescență. Ei au studiat la Colegiul Național „Frații Buzești”, din Craiova. Smaranda urmează să studieze medicina, un domeniu la care visa de multă vreme și pentru care s-a pregătit intens.

În ciuda notorietății pe care o are tânărul, ei au reușit să rămână împreună. Ba mai mult, cei doi distribuie frecvent fotografii în care apar împreună pe rețelele sociale. În postările pe care le fac în mediul online se observă cu certitudine că relația lor este înfloritoare. Cei doi radiază fericire și iubire, declarându-și din când în când dragostea public.

Declarația de dragoste emoționantă făcută de Selly

Selly i-a transmis un mesaj emoționant iubitei sale. El a făcut o declarație de dragoste public, pe rețelele sociale. Cu ocazia zilei de naștere a Smarandei, vloggerul a distribuit pe Instagram o fotografie cu frumoasa lui iubită. Alături de imagine, el i-a transmis tinerei un mesaj înduioșător.

„La mulți ani! Cea mai dedicată, muncitoare, pasionată și frumoasă persoană pe care o cunosc! La mulți ani te iubesc mult @smarandastirbu”, a scris Selly pe Instagram Stories.

Smaranda s-a fotografiat cu un buchet superb de lalele, zâmbind cu gura până la urechi, semne că este împlinită sufletește. Tânăra a mai postat pe Instagram o imagine dintr-un restaurant, locul în care probabil și-a sărbătorit ziua de naștere.

Doctorița Flavia Groșan, în gura lui Cristian Tudor Popescu și Mugur Mihăescu

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre