Simona Ionescu / Redactor Șef

Selly, mai tare ca Elon Musk: „Asta însemană să fii influencer!”. Amândoi au închiriat același iaht luxos în Mykonos, iar suma e astronomică – Exclusiv

Selly, mai tare ca Elon Musk: „Asta însemană să fii influencer!”. Amândoi au închiriat același iaht luxos în Mykonos, iar suma e astronomică – Exclusiv
Selly a ajuns să râdă de Elon Musk: miliardarul nu a ajuns pe Lună, nici măcar pe cel mai scump iaht din Mikonos nu a ajuns înaintea românului. Celebrul vlogger adulat de adolescenții din România abia s-a întors din vacanța petrecută în Grecia și a descoperit că, după el, cel care a închiriat celebrul iaht Zeus a fost fondatorul SpaceX și CEO-ul Tesla, cel mai bogat om de pe planetă, Elon Musk.

Elon Musk, care își petrece vacanța în Mykonos, s-a urcat luni la bordul unui iaht de lux pentru a face o vizită pe insula Delos, un loc sacru din Grecia antică, aflată în apropiere. Celebrul miliardar a închiriat iahtul Zeus, care are un tarif de 7.000 de euro pe zi. Vasul e deținut de compania locală Mykonos Boat Trips. aceeași sumă a plătit-o și Selly, tânărul nu se uită la bani când vine vorba de propria distracție. Și, milionar în euro, își permite.

Selly râde de Elon Musk, ce a ajuns după el pe Zeus

Imediat ce imaginile cu miliardarul Tesla la bordul iahtului Zeus au devenit publice, Selly s-a simțit dator să reacționeze și ră râdă public de cel mai bogat om de pe planetă.

Românul se amuză că și-a permis și el celebra ambarcațiune, înaintea CEO-ului Tesla. Și a postat imagini distrând-se pe iaht în compania iubitei sale și a prietenilor alături de care a fost în vacanță în Mykonos.

„A fost și fratele Elon în Mykonos și a închiriat aceeași barcă pe care am fost noi. Asta înseamnă să fii influencer! E fix același iaht!”, a punctat Selly, care a distribuit, pe rețelele sociale, mai multe imagini cu el și iubita lui răsfățați în luxul care costă 7.000 de euro pe zi.

Selly e oficial milionar în euro. Cum a făcut avere

Considerat unul adevărații veterani ai Youtube-ului românesc, la 21 de ani, Selly, pe numele său Andrei Șelaru, se mândrește cu reușita lui în carieră, are peste trei milioane de abonați pe YouTube și o avere estimată la un milion de euro. Provenind dintr-o familie mai degrabă modestă (mama e profesoară de matematică, iar tata, inginer silvic), Selly a povestit că întrebarea care i se pune cel mai des e dacă a ajuns la primul milion de euro.

Pentru prima dată el a recunoscut că așa este, dar și că nu deține acești bani cash, o parte i-a investit, o parte îi are în acțiuni sau în diferite afaceri. „Da, am făcut, dar depinde cum definești averea. Majoritatea oamenilor au impresia că averea unui om reprezintă banii cash. E greșit, nu e așa”, a spus el dându-l exemplu pe Elon Musk, cel mai bogat om din istorie, care deține acțiuni foarte valoroase. Ulterior, Selly și-a spus povestea primului său milion de euro.

Așa cum știți el și-a început activitatea pe YouTube când era foarte mic, iar primii lui bani câștigați au fost 50 de dolari. „Eu consider că meritul pentru activitatea din YouTube și din online, în general, nu e cauzat de noroc, e cauzat de muncă. Munca e principalul factor aici. Dar aș fi ipocrit să spun că nu m-am bucurat și de un noroc. Care a fost norocul? Norocul meu a fost timeing-ul, acesta e foarte important când vorbești de orice afacere, de orice chestie”, a dezvăluit tânărul.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre