Semne că ești prea bun. Experții spun cum te poate afecta acest lucru. Poți încerca în continuare să vezi lucrurile din punctul de vedere al tuturor, dar, de asemenea, să îi informezi pe ceilalți despre ce crezi cu adevărat.
Să aruncăm o privire asupra câtorva sugestii care arată cum să fii bun poate fi rău pentru tine.
Apelarea personalului după numele lor
Deși s-ar putea să încerci să fii politicos și atent, apelând lucrătorii de servicii după numele scrise pe etichetele lor din piept, de fapt, poate fi înjositor. Acest lucru se datorează faptului că, în timp ce numele lor sunt afișate, al tău nu este și nu sunt în măsură să îți ceară numele.
Drept urmare, angajații sunt puși într-o poziție inferioară. În unele cazuri, s-ar putea chiar să le pronunți numele greșit, ceea ce poate face lucrurile incomode.
Ce poți face: În loc să depui eforturi pentru a personaliza conversația, poate ar fi mai bine să zâmbești și să le vorbești fără să menționezi niciun nume. Unii lucrători preferă să-și facă treaba rapid fără a fi nevoie să se ocupe de discuții mici și să-și păstreze viața profesională separată de cea personală.
Să ajungi prea devreme
S-ar putea să crezi că a-ți face timp pentru a fi mai devreme într-un loc înseamnă a le arăta oamenilor că le respecți timpul fără a-i face să aștepte. Dar a fi prea devreme poate fi uneori la fel de nepoliticos ca întârzierea la un eveniment.
De exemplu, dacă ajungi prea devreme la un eveniment și nu faci parte din echipajul de pregătiri, gazda ar putea fi presată să înceapă să se distreze când lucrurile nu sunt încă pregătite. Același lucru s-ar putea spune și pentru interviuri, în cazul în care managerii de angajare ar putea crede că le întrerupeți munca și că sunteți prea dornici sau disperați pentru această slujbă.
Ce puteți face: faceți o regulă să nu vă prezentați niciodată cu mai mult de 15 minute mai devreme decât ora stabilită. Dacă se întâmplă să fi devreme, pur și simplu duceți-vă timpul în altă parte pentru a face ce vă place mai întâi înainte de a vă prezenta la eveniment.
Secretele nedeslușite dintr-un tratat de magie și paranormal. Cartea Soyga din Evul Mediu
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook