Simona Ionescu / Redactor Șef

Șerban Copoț, scandal cu un alt șofer în trafic: „Sunt sărac! Nu sunt pe jmecherie ca voi”

Șerban Copoț, scandal cu un alt șofer în trafic: „Sunt sărac! Nu sunt pe jmecherie ca voi”
Șerban Copoț, fost membru al formației Animal X, a avut o izbucnire nervoasă în urma unui schimb de replici mai dur cu un alt șofer, în trafic. Se pare că persoana care l-a supărat i-a criticat mașina, iar atistul a ținut să-i dea replică: „E mașina mea de oraș”.

Fostul cântăreț Șerban Copoț, actual prezentator la iUmor, a avut cel puțin un ceas rău marți, 13 septembrie. Se pare că un participant la trafic l-a jignit, numindu-l sărac, din cauza mașinii pe care o conduce.

Răfuiala nu s-a terminat la fața locului, ci artistul a ținut să-i transmită și un mesaj prin intermediul conturilor sale de pe rețelele sociale.

Șerban Copoț a cedat nervos după o discuție cu un alt șofer în trafic: „Sunt sărac! Nu sunt pe jmecherie ca voi”

Foto: Facebook Șerban Copoț

„Asta e maşina mea de umblat prin oraş. Este un Citroen C1 din 2006. Acum câteva zile, cineva in trafic a râs de mine că sunt un „sărak” că nu mă dau cu ceva bengos, care să mă „scoată la valoare”.🤣
Băbăieți, sunt sărac, urât, am şi chelit… sunt ultimul terminat. Voi sunteți cei mai tari, cu valoare, frumoşi, pensaţi, epilați şi cu succes la femei. Liniştiți-vă! Eu nu mă pot ridica la valoarea voastra deci va rog să mă ignorați că nu sunt pe jmecherie ca voi. Ați câştigat! E bine? Nu avem absolut nimic în comun şi este foarte bine aşa. Este loc şi pentru săraci ca mine sub soare”, a scris Șerban Copoț.

Mai multe vedete i-au comentat la postare

Cunoscuitul dansator Willmark i-a scris lui Șerban, „Respect!” în urma celor povestite, iar fosta prezentatoare Oana Mareș a arătat că e în asentiment cu opinia sa.

„Unii cred ca masina dă valoare omului altii au inteles ca omul dă valoare lucurilor. De aceea stilouri sau ciorne simple ale scriitorilor, haine ale actorilor, instrumente vechi atinse de talente vor costa mereu mai mult decat bmw ul oricarui manelar care arata cu degetul catre tine. ”, a spus ea.

De la „Hienă”, la familist convins

Șerban Copoț a renunțat la muzică, la formația Animal X și la porecla primită atunci, „Hienă”, devenind treptat un om de ispravă. A rămas în showbiz, dar ca prezentator, și și-a întemeiat o familie frumoasă și numeroasă alături de femeia cu care e de 18 ani. Împreună au trei copii.

„Mie (n.r. copiii) mi-au schimbat viața radical (…). Sunt mult mai rapid la schimbat, te înveți cu manevre. Ea (n.r. soția) are, de fapt, patru copii.

La primul dintre ei, nu am avut nimic din ce nu am putut să fac. Eu am fost primul care i-a făcut băiță. Noi i-am crescut singuri, fără bone, fără bunici. Asta ne-am dorit, ne-am asumat”, a spus Șerban Copoț, în cadrul unui podcast de pe Youtube.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre