Simona Ionescu / Redactor Șef

Silviu Prigoană nu se uită la bani când e vorba de fericirea fiului vitreg. Soția afaceristului știe cum să-l înduplece. Iată dovada

Silviu Prigoană nu se uită la bani când e vorba de fericirea fiului vitreg. Soția afaceristului știe cum să-l înduplece. Iată dovada
Lansarea filmului „Pup-o, mă! 3: Ouăle, franceza și ardelenii” i-a adus alături pe soții Prigoană, alături de băieții pe care îi afaceristul îi are cu Adriana Bahmuțeanu, dar și Ionuț, fiul Mihaelei Prigoană din prima căsătorie.

Silviu Prigoană și Mihaela au fost la înălțime, toți cei prezenți fiind atenți cât de frumos se comportă afaceristul cu superba blondă.

Omul de afaceri radia pur și simplu alături de Mihaela Prigoană și cei trei copii, extrem de fericiți că au fost scoși la film. Toată familia s-a îmbrăcat casual, dar de departe soția lui Prigoană a strălucit.

Doamna, cu corp de fotomodel, a arătat perfect într-o pereche de blugi negri, ghete de lac cu pietricele și un sacou bej, ținută care i-a scos în evidență trupul perfect, motiv pentru care toată lumea a întors capul după ea. În ceea ce-l privește pe Silviu Prigoană de când s-a recăsătorit s-a schimbat radical, iar ținuta aleasă l-a întinerit.

„Îi fac și un film, îi iau și un Ferrari

Pentru că fiul Mihaelei, Ionuț, e atras de actorie, Silviu Prigoană își sprijină fiul vitreg așa că a mărturisit că ar vrea să-i facă un film și să-i cumpere un Ferrari. „Dacă lui îi place să fie actor, de ce nu? Îi fac și un film! Îi iau un Ferrari.

Uite, vorbim cu Văru Săndel aici și gata filmul. Eu sunt de acord. Nu știu ceilalți doi băieți ce vor să se facă, pentru că încă nu s-au hotărăt. Sunt mici încă”, a declarat Silviu Prigoană pentru Click.

Cu ce se ocupă actuala doamnă Prigoană

Cu ceva timp în urmă, Mihaela Prigoană a declarat că este terapeut Dorn, dar o bună perioadă de timp a făcut produse de patiserie și cofetărie. „Am urmat un seminar de specializare în metoda Dorn, în Germania. Am făcut acest lucru pentru mine, nu pentru a deveni neapărat terapeut, deoarece am rămas cu ceva probleme la coloană în urma sarcinilor şi voiam să cunosc mai bine cum funcţionează şi cum pot să-mi protejez coloana vertebrală şi articulaţiile.

Pe scurt, metoda terapeutică Dorn este o metodă eficientă ce se poate aplica în cazul mai multor afecţiuni ale spatelui, coloanei vertebrale, încheieturilor şi tuturor părţilor corpului care au direct sau indirect legatură cu coloana vertebrală şi cu articulaţiile”, a spus blonda cu ceva timp în urmă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre