Simona Ionescu / Redactor Șef

Smiley și-a topit nevasta cu mesajul trimis. S-au făcut și planurile pentru Crăciun

Smiley și-a topit nevasta cu mesajul trimis. S-au făcut și planurile pentru Crăciun
9 decembrie e o zi specială pentru Gina Pistol. Frumoasa prezentatoare își serbează ziua de naștere, iar Smiley a topit-o cu mesajul trimis. Ce se va întâmpla de sărbătoarea Crăciunului.

Gina Pistol are tot ce-și poate dori o femeie. O carieră frumoasă, o familie senzațională, un copil ca un înger și un soț care nu ratează nici o ocazie să-i spună cât de mult o iubește. De data asta, Smiley s-a întrecut pe sine cu mesajul trimis.

„La mulți ani, iubita mea! De-aș avea mai mult de-o viață, te-aș iubi de două ori!”, i-a spus Smiley superbei sale soții. Nici vedetele n-au uitat-o pe Gina, iar Andra, Theo Rose, Simona Pătruleasa sau Tania Budi i-au transmis cele mai sincere urări.

Ce planuri de Crăciun și-au făcut Smiley și Gina

Cu ceva timp în urmă, Smiley a vorbit despre cum va arăta anul acesta Crăciunul. „Crăciunul îi este dedicat lui Josephine, planuri, cadouri, brad, podoabe, Moș Crăciun.

Ce mesaj a primit Gina Pistol de la iubitul său soț, la zi aniversară. Sursă foto: instagram

„Cred că ei, copiii, se bucură cel mai mult și mai sincer de aceste zile, iar noi, părinții, trebuie să le facem niște zile memorabile, pline de bucurie și de amintiri de ținut minte o viață. Am început deja planurile, să vedem cum le și ducem la îndeplinire și cum le transformăm în zâmbete și fericire pură”, a mărturisit Smiley pentru tvmania.

„Diminețile sunt ale noastre, sunt cu cântec, cu dans, cu desenat, cu prins codițe”

Smiley a povestit totodată și cum arată diminețile cu cel mai frumos copil din lume și cât de mult îi mulțumește Divinității pentru acest dar. „Programul meu cu Josephine este înfrumusețat, nu încărcat. Eu insist să includ activități cu Josephine în programul meu, chiar reprezintă o bucurie foarte mare pentru mine, ca pentru orice părinte, probabil, nu spun nimic nou sau uimitor. Diminețile sunt ale noastre, sunt cu cântec, cu dans, cu desenat, cu prins codițe, cu zâmbit și îmbrățișat. Cum să nu vreau să-mi încep ziua astfel?!”, s-a destăinuit artistul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre