Simona Ionescu / Redactor Șef

Alina Sorescu a primit un mesaj emoționant de la tatăl Andrei. Mărturisirile de suflet ale cântăreței

Alina Sorescu a primit un mesaj emoționant de la tatăl Andrei. Mărturisirile de suflet ale cântăreței
Anul acesta a fost unul greu pentru Alina Sorescu. Divorțul de tatăl fetițelor i-au luat energia, dar a existat o persoană care i-a dat putere: tata.

Invitată în emisiunea Ego Life a Danei Săvuică, Alina Sorescu a vorbit despre legătura extraordinară pe care o are cu tatăl său. Dar și ce tați extraordinari au alte colege de breaslă.

Și în trecut, dar și acum, tatăl Alinei Sorescu a rămas cel mai mare sprijin al vedetei. Nu a lăsat-o niciodată la greu, i-a fost nu doar părinte, ci și cel mai bun prieten, manager sau șofer. „Ai mei m-au susținut în tot. Ei au fost tot timpul lângă mine. De multe ori, tata în calitate de șofer, manager. A învățat lucrurile astea, așa cum toți tații de fete din perioada aceea erau cunoscuți. Se știa…tatăl meu, tatăl Andrei, tatăl fetelor de la Andre, tatăl fetelor de la Bamby.”, i-a spus blonda Danei Săvuică.

„Am rămas într-o relație de prietenie foarte frumoasă cu Andra

Recent, Alina Sorescu a lăcrimat când a primit un mesaj emoționant de la tatăl Andrei, care îi este o bună prietenă.

”Chiar de curând, tatăl Andrei, pentru că am rămas într-o relație de prietenie foarte frumoasă cu Andra, mi-a dat un mesaj foarte frumos cu ocazia unui eveniment. Un mesaj de apreciere și de susținere.”, a mai spus cântăreața.

„Mama și tata m-au dus la Minisong”

Alina a povestit și de perioada copilăriei, când mama și tata au dus-o la Minisong, iar Ioan Lucian Mihalea i-a fost cel mai bun mentor. Momentul în care acest a plecat dintre noi, mult mai devreme, i-a rămas vedetei întipărit în suflet. ”Tata îmi este cel mai mare ajutor. Am activitatea mea de artist. Tata a fost cu mine de mică.

Mama și tata m-au dus la Minisong, iar Mihalea le-a zis că am talent. Ai mei m-au susținut mereu. În 1993, când am aflat de moartea lui Mihalea, avusesem un spectacol la teatrul Țăndărică. În ziua aia, el nu voia să mai plece de acolo. Parcă simțea că nu voia să mai plece. A fost un șoc. Am apucat să fac și un turneu în străinătate cu Mihalea. Am fost în Franța. Eu și Dana Rogoz eram cele mai mici din trupă”, a mai adăugat solista.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre