Simona Ionescu / Redactor Șef

Șopârlă de la trupa Animal X, acuzat de iubită de canibalism. S-a finalizat cu internări la psihiatrie

Șopârlă de la trupa Animal X, acuzat de iubită de canibalism. S-a finalizat cu internări la psihiatrie
În anii 2000, cei trei băieți – Șopârlă (Alexandru Sebastian Salaman), Vierme (Laurențiu Mihai Penca) și Hienă (Șerban Copoț) – rupeau topurile muzicale cu hit-uri precum „Pentru ea” și „N-am crezut”.

Șopârlă (Animal X), acuzat de iubită de canibalism, face un anunț surprinzător. S-a finalizat cu internări la psihiatrie

 

Celebritatea lor s-a stins însă în 2015. De atunci, fiecare a luat-o pe drumuri diferite, unul dintre ei, Șopârlă, fiind subiectul unor scandaluri uluitoare. A fost acuzat de canibalism.

Un fel de Thriller în varianta Animal X

Pe 30 octombrie, de Halloween, Alexandru Salaman a făcut un anunț surprinzător. Acesta a anunțat divorțul de soția lui, Alexandra, o pictoriță talentată cu care se pare că a rămas, după despărțire, în relații bune.

„Dupa 6 ani de casnicie decizia pe care am luat-o nu a fost ușoară, dar este una inevitabilă. Fie acum, fie peste ceva timp, relația si casnicia noastră a luat sfarsit. Cu toate acestea, ca orice poveste, ajunge la un sfârșit. Suntem recunoscatori unul celuilalt pentru iubirea și grija pe care am avuto (SIC!)! Am petrecut niște momente minunate împreună, dar iată că a venit timpul să ne spunem rămas bun.”, a transmis Șopârlă prin intermediul rețelelor sociale.

El a mai fost căsătorit o dată, în 2014, cu o tânără pe nume Ana.

În urmă cu 6 ani, Șopârlă a avut un Halloween sângeros, la propriu!

Ciudat este că data Halloween-ul e o zi în care s-au mai petrecut necazuri în viața artistului. În 2015, în „noaptea morților”, fosta lui iubită, Cristina, l-a acuzat de un comportament extrem de violent și chiar canibalism! A fost necesară intervenția Poliției.

Potrivit presei de la acea vreme, Cristina a povestit că l-a vizitat pe artist la magazinul pe care îl deținea, unde era cu câțiva prieteni. Amicii au plecat după câteva ore, iar ea a rămas peste noapte.

Au început să bea amândoi whisky, iar comportamentul lui s-a schimbat radical.

Lovită cu bestialitate, salvată de un om de pe stradă

„Eram fericită și am ridicat puțin tonul, dar nu ca să-i repoșez ceva”, iar atunci s-a dezlănțuit totul. Alexandru Sebastian Şalaman ar fi lovit-o peste față, i-a smuls părul din cap, a lovit-o cu picioarele, timp de câteva minute, până ce un trecător a văzut scenele de groază, din strada, și a chemat Poliția!

„M-a mușcat de față și a încercat să-mi smulgă ochiul”

„M-a muscat de gât, de buză, de obraz, mi-a rupt țesutul de la buză. Omul ăsta e un canibal” a mai spus Cristina. „M-a împins într-un raft, s-au dărâmat toate produsele, apoi a încercat să-mi smulgă ochiul drept”, a mai spus Cristina.

Poliția a aplanat scandalul violent, dar Cristina a preferat, culmea, să rămână în continuare alături de artist, înnoptând la el acasă. Tot ea spune că au mai urmat niște corecții fizice.

În 2016, femeia a fost internată cu forța la Psihiatrie.

Cristina a bătut doi ploițiști și un agent de pază

Fosta iubită a lui Şopârlă a snopit în bătaie un agent de pază, o vânzătoare, dar şi pe poliţiştii care le-au venit în ajutor. SPYNEWS a relatat faptul că femeia a fost internată, cu forţa, la Spitalul Clinic de Psihiatrie Alexandru Obregia după ce a snopit în bătaie mai multe persone, în urma unei neînţelegeri într-un supermarket.

I-a lovit cu un pește congelat

Potrivit unor surse judiciare, scandalul a izbucnit la parterul magazinului, după ce fosta iubită a lui Şopârlă a avut un conflict cu una dintre angajate. Furioasă, Cristina a lovit-o în cap pe femeie cu un peşte congelat.

Apoi s-a bătut cu agentul de pază, un bărbat corpolent, care a încercat s-o imobilizeze. Iniţial, omul s-a dezechilibrat şi a căzut peste o tarabă cu dovlecei, iar Cristina, ca să-i facă în ciudă, a început să arunce cu dovlecei în clienţi. Ulterior, scandalul s-a mutat în stradă, unde fosta iubită a lui Şopârlă l-a lovit pe bărbat cu piciorul, iar acesta a căzut pe burtă. După ce acesta a reacţionat şi i-a tras o palmă, fosta iubită a lui Şopârlă şi-a luat avânt şi i-a dat, din săritură, un pumn în nas. După ce l-a umplut de sânge, tânăra s-a urcat pe o maşină şi a început să ţipe şi să se dezbrace.

I-a spart nasul poiţistului

Câteva momente mai târziu, în plin scandal, la faţa locului a ajuns şi un echipaj de Poliţie. Unul dintre agenţi i-a spus Cristinei că o să fie nevoie să meargă împreună la Secţie pentru lămuriri. Cristina a fost de acord şi l-a rugat pe poliţist s-o ajute să coboare de pe autoturism. Când bărbatul s-a apropiat, aceasta i-a dat un pumn în nas şi l-a lăsat lat. Imediat, a intervenit colegul acestuia, care a prins-o pe Cristina de picior şi a încercat s-o dea jos, cu forţa. Cu sânge rece, fosta iubită a lui Şopârlă l-a lovit în faţă, cu celălalt picior, îndeajuns de tare cât să-i spargă nasul.

A strâns organul de… organe!

Până la urmă, cu chiu cu vai, agentul a reuşit s-o bage în maşina de Poliţie, însă calvarul său nu avea să se oprească aici. Cristina l-a prins de testicule şi a fost nevoie şi de sprijinul colegului său, care a intevenit înainte ca acesta să-şi piardă cunoştinţa din cauza durerii.

Sursă: Cancan, Spynews, facebook.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre