Simona Ionescu / Redactor Șef

Soția i-a învinețit ochiul lui Mihai Leu. „N-am făcut ce a trebuit…”

Soția i-a învinețit ochiul lui Mihai Leu. „N-am făcut ce a trebuit…”
Mândria României, Mihai Leu, sportivul cu o „stângă foarte bună”, a primit o corecție de la soție, atunci când n-a fost cuminte. Italianca i-a învinețit ochiul.

Invitat în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, unde și-a serbat ziua de naștere și a primit un tort superb, Mihai Leu a făcut o mărturisire. Nimeni n-a știut până acum că sportivul a avut ochiul învinețit chiar de propria… soție.

„Odată n-am făcut ce a trebuit și m-am trezit cu un ochi vânăt. Și când mă întreba cineva ce s-a întâmplat, îi spuneam că soția e de vină. Bineînțeles că nu mă credea nimeni”, a povestit râzând Mihai Leu. Sportivul a povestit că a întâlnit-o pe focoasa Anna în Germania și de când a văzut-o și-a dat seama că va fi soția lui pentru tot restul vieții. Dar recunoaște că a muncit mult pentru a o cuceri, însă a meritat tot efortul.

„Am încercat să fiu un exemplu pentru el”

Chiar dacă Marco, fiul lor nu a ales boxul, i-a călcat totuși pe urme tatălui la capitolul sport și a terminat un masterat de management sportiv, fiind instructor de ski și snowbord. Mihai Leu e extrem de mândru de fiul său, dar i „se rupe inima” atunci când acesta are nopți nedormite.

„Este meritul lui pentru tot, iar pe mine, ca părinte, mă bucură că e activ.

Pe de altă parte când îl văd după nopți nedormite, mi se rupe inima. Și îi spun să delege pe cineva să se ocupe de lucruri, dar el vrea să le facă singur pe toate”, a spus fericitul tată.

Mihai Leu, alături de soție și fiu

În casa campionului nu a fost niciodată militărie, și Mihai susține că Anna a fost mult mai implicată decât el în creșterea băiatului. Pe de altă parte însă, Mihai a încercat mereu să fie un exemplu pentru băiatul său. „Am fost foarte ocupat cu sportul, dar am încercat să fiu exemplu pentru el. Degeaba îi spune mama unui copil ceva de multe ori, dacă el vede că tatăl nu face. Cred că cel mai important este faptul că facem echipă bună și ne înțelegem extraordinar”, a mărturisit sportivul.

„Mă îmbrăcam zilnic în trening pentru că altceva nu aveam”

Când a plecat din România în Germania, Mihai Leu a trecut prin momente grele, când nu avea un ban în buzunar, iar această experiență dură l-a călit mai repede.

„Plecam din România campion, aveam o situație bună și dintr-o dată nu mai aveam nimic. Mă îmbrăcam zilnic cu un trening pentru că era singurul lucru pe care-l aveam. Nu aveam nici un ban și am văzut atunci ce urât se poartă oamenii cu tine doar pentru că nu ai.

M-a întărit foarte mult această experiență și mi-am dorit să nu ajung ca acei oameni care m-au tratat urât. Știu ce simte un om când e tratat urât și cred că orice om trebuie respectat, fără să conteze situația lui materială sau funcția”, susține Mihai Leu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre