Starea Anei Prodan de la miezul nopții e ca acum 20 de ani, când era „iepuraș” în celebra revistă pentru bărbați. Echipată în ciorapi plasă cu ochiuri mari, geacă de piele și încălțată în stiletto, impresara pozează în fața unui perete cu multe ziare, cât de incitant poate. A distribuit imaginea la miezul nopții, după ora României. Ca și restul gesturilor ei publice, fotografia e o declarație. E supărată pe felul în care se comportă viitorul ei fost soț, Laurențiu Reghecampf. Aflată în divorț cu acesta, Anamaraia i-a făcut și niște plângeri penale, lui și amantei.
Un aperitiv fabulos: pâine umplută
„Reghe are lesa scurtă. Nu are voie să intre spre Snagov, nu are voie să-și ajute familia. Amanta are familie numeroasă și, dacă a prins gâsca, o jumulește bine. Și ea, și familia ei. Asta până când organele abilitate îi vor întreba rudele sărace de la țară de unde au avut bani sau de la cine să-și ia case și mașini“, a mai spus impresara.
Anamaria Prodan a făcut trei plângeri penale
Anamaria Prodan este în plin război cu Laurențiu Reghecampf. Pe 7 februarie 2022 a fost stabilit primul termen în procesul de divorț intentat de antrenorul Universității Craiova la Judecătoria Buftea. Anamaria Prodan a câștigat, între timp, Ordonanța prin care soțul ei, Laurențiu Reghecampf, îi interzicea să-i folosească numele. Anamaria Prodan a introdus prin avocații săi două plângeri penale împotriva lui Laurențiu Reghecampf.
În altă plângere, antrenorul Universității Craiova este acuzat că ar fi sustras bunuri și bani. E vorba de sume pe care le-ar fi transferat dintr-un cont al familiei în cel al noii sale partenere. De asemenea, i se reproșează sustragerea unor pantofi și poșete de la branduri celebre, din garderoba impresarei. Ea îl mai acuză pe Reghe și că ar fi făcut publice fotografiile cu ea nud.
Surse din apropierea impresarei au dezvăluit recent, în exclusivitate pentru Click!, că Anamaria Prodan a introdus o plângere penală și împotriva Corinei Caciuc, care a apărut în câteva imagini în presă cu o geantă neagră, Hermes, care i-ar fi aparținut impresarei.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook