Simona Ionescu / Redactor Șef

Ștefan Bănică Jr a preferat să fie „Elvis de România” decât să-și încerce norocul peste granițe. Iată de ce

Ștefan Bănică Jr a preferat să fie „Elvis de România” decât să-și încerce norocul peste granițe. Iată de ce
Ștefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai talentați artiști ai României și cu siguranță ar fi lăsat o impresie bună și peste granițe, dacă ar fi căutat vreodată celebritatea în afara țării sale. Niciodată nu a visat însă, să fie star la Hollywood.

Ștefan Bănică Jr., mărturisiri incredibile.  În cariera sa de peste trei decenii, niciodată nu și-a dorit să performeze pentru alt public decât cel românesc, a spus artistul. Chiar și atunci când „răutăcioșii” de la Paraziții l-au numit „Elvis de România”, actorul și cântărețul Ștefan Bănică Jr. nu a renunțat la stilul care l-a consacrat – asemănător, de altfel, cu cel al celebrului rege al Rock and Roll-ului.

Limba ar fi fost o barieră importantă pentru Ștefan Bănică Jr.

În urmă cu ceva timp, Bănică Jr a mărturisit că nu s-ar vedea pe marile secene ale lumii:

„Nu știu dacă aș fi putut să fac carieră în altă țară. Ca actor, depinzi extrem de tare de limba care se vorbește în țara în care te duci. Una e să cunoști o limbă cât să porți un dialog și alta e să vorbești la nivelul unui actor, care trebuie să înțeleagă toate nuanțele. Afară, în general, ca actor ai cea mai mare șansă, vezi Marcel Iureș, să joci niște străini din țările noastre, din est. Sigur că e senzațional, dar este foarte greu să pătrunzi acolo”, a declarat Ștefan Bănică.

Când pleacă din România mai mult de zece zile, își dorește să revină mai repede

„Nu cred că m-aș fi adaptat în altă țară. Dacă plec mai mult de două săptămâni din țară, mi-e dor să mă întorc. Am văzut foarte mulți români, am fost în turnee în afara țării, am cântat și am jucat pentru românii de acolo și, culmea, am întâlnit mulți oameni cu potențial financiar care își doresc să se întoarcă. E chestia asta că te trage ața să vii unde te simți tu acasă. E foarte important. Pentru mine România e acasă”, a mai spus Ștefan Bănică.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre