S-a aflat cine sunt Faimoșii care participă la Survivor România 2023. Lista e surprinzătoare

S-a aflat cine sunt Faimoșii care participă la Survivor România 2023. Lista e surprinzătoare
Telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură anunțarea listelor finale cu participanții la Survivor România 2023. Evenimentul promite multă adrenalină, inclusiv pentru cei de acasă.

Fan clubul emisiunii a anunțat cine sunt Faimoșii care participă la Survivor România 2023. Iar printre cei care au acceptat provocarea Pro TV, se numără și vedete care, în trecut, se aflau sub contract cu Antena 1.

Patru blonde și o brunetă sunt deja confirmate pentru echipa Faimoșilor, potrivit fan clubului emisiunii de la PRO TV. Este vorba de  Vica Blochina, Maria Constantin (cântăreață, 35 de ani), Bianca Patrichi (fosta ispită de la „Insula iubirii”, sezonul 6), Ștefania Stănilă (gimnastă, 24 de ani) și Carmen Grebenișan (influencer, 30 de ani).

După Splash! vedete la apă, Vica Blochina e pregătită de Survivor România 2023

Vica Blochina este, de departe una din cele mai controversate blonde din lumea mondenă. Recent, amanta de lungă durată a lui Victor Pițurcă a apărut din nou în subiectele de discuții mondene, după ce s-a vehiculat faptul că ar avea o relație cu Bănel Nicoliță. Asta după ce, peste vară, cei doi au apărut împreună la „Splash! Vedete la apă”.

Vă reamintim că fotbalistul a câștigat concursul și a plecat acasă cu 10.000 de lei. După modul cum se comportau la filmări, telespectatorii și nu numai au intuit o posibilă idilă între cei doi, însă ambii au spus că nu au altceva decât „o frumoasă relație de prietenie”.

Când începe Survivor România 2023

Lista completă a concurenților la Survivor România 2023 urmează să fie făcută în exclusivitate pe VOYO, azi, 15 decembrie. „Pe 15 decembrie, live, de la ora 21:00, în exclusivitate pe VOYO, toți abonații platformei vor putea urmări un show în care vor fi anunțați concurenții unuia dintre cele două triburi care vor scrie povestea în anul 2023. Alături de aceștia se va afla Daniel Pavel. El e prezentatorul formatului care continuă să facă istorie în România”, au transmis reprezentanții PRO TV.

Primul nume comunicat oficial din competiție este cel al Andreei Moromete. Tânără a trecut de preselecțiile în direct realizate în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, unde publicul a avut oportunitatea de a alege primul războinic. De Sfântul Andrei publicul a decis s-o trimită pe ea în Republica Dominicană.

În ceea ce privește data la care va începe „Survivor România 2023”, câștigătorul sezonului din 2022 a făcut un anunț. „Wow, show-ul ăsta e pentru dependenții de adrenalină, pentru cei care vor să-și depășească limitele, pentru cei care vor să fie mai buni decât au fost, pentru cei care iubesc competiția și, mai ales, pentru cei care au voință. De la domnu Dan citire… „Survivor România” începe un nou sezon la PRO TV, chiar la început de an”, a spus Alex Delea.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre