Ultimele informații despre cum se războiește în continuare Ștefania Ștefan de la Survivor – Exclusiv

Ultimele informații despre cum se războiește în continuare Ștefania Ștefan de la Survivor – Exclusiv
Ștefania Ștefan s-a remarcat în timpul competiției pentru marele premiu de la Survivor 2022. Chiar dacă nu a câștigat banii, s-a ales cu multă simpatie din partea publicului.

Dacă erați și voi curioși despre ce mai face Războinica Ștefania Ștefan de la Survivor, aflați că e în continuare pusă pe a descoperi și testa experiențe noi. Ștefania a plecat, anul trecut, într-una din primele mari aventuri ale vieții ei. Originară din Lupeni, județul Hudedoara, șatena locuiește de câțiva ani în Timișoara. Ea este pasionată de jocurile pe calculator, meserie pe care o face cu mare drag, după cum se prezintă și pe contul ei de instagram – online streamer, ceea ce înseamnă că se filmează în timp ce joacă diferite jocuri în mediul virtual.

Tânăra este pasionată și de sporturi. Iar asta se vede. Ștefania are un corp perfect sculptat, și e de o frumusețe răpitoare.

Pe lângă faptul că adoră sporturile de iarnă și că îi place să călătorească în străinătate, după cum a declarat în emisiune, ea e mereu curioasă să descopere activități noi.

Fosta Războinică Ștefania Ștefan testează sporturi noi

În vară s-a inițiat și în practicarea celui mai nou sport recunoscut oficial în România, padelul. Ea a intrat pe terenul înconjurat de pereți de sticlă, la Timișoara, acolo unde se găsește unul din primele cluburi de acest gen din țară. Dezinvoltă, a împărtășit momentul cu prietenii săi virtuali și s-a declarat încântată de dinamica jocului. Tot în vară a săreit și cu parașuta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MAEVIIS (@stefaniastefan._)

„Nu am cuvinte să explic că de tare a fost și câte emoții am trăit! Nu se compară așa ceva cu nimic la fel ca și cu experiență Survivor! Nu există cuvinte să explici până nu încerci și ce pot să va spun este că trebuie neapărat să faceți acest lucru în viața vostră măcar odată! (…)  Eu am avut totală încredere și am avut un salt perfect din toate punctele de vedere! Trebuie neapărat să încercați! Nu o să regretați!”, a dezvăluit tânăra.

Prima grijă a Ștefaniei la revenirea din Republica Dominicană

După cum vă amintiți, Ștefania Ștefan a fost ultimul concurent eliminat de la Survivor România, din tabăra Războinicilor. Revenirea din jungla dominicană i-a fost grea.

„Să fiu sinceră, am avut nevoie de puțin timp să mă reobișnuiesc. Eram atât de supărată că nici măcar nu mi-am dorit să mănânc. Dacă ar fi să sintetizez, creierul meu s-a dus în atât de multe locuri încât nu am dormit aproape toată noaptea. Nici măcar nu pot explică în cuvinte ce am simțit în acel moment în care Domnul Dan mi-a spus numele. Nu mă așteptam și am simțit că totul s-a încheiat foarte rapid… parcă a venit de nicăieri”, a declarat Ștefania Ștefan, presei.

Concurenta a slăbit enorm în aventura din Jungla Dominicană, mai ales că nu a vrut să mânânce orice. Prima ei grijă după revenirea acasă a fost să revină la silueta ei inițială. „De-a lungul competiției, am slăbit aproape 10 kilograme. În ciuda faptului că mi-era foame, nu am dat curs dorinței de a mânca orice, ci am grijă. Aș vrea ca orice voi pune înapoi să fie într-un mod sănătos și sportiv”, a mai spus Ștefania Ștefan.

Sursa  foto: Instagram

Recomandarile noastre