Vica Blochina e topită după cavalerul ei. Imagini inedite cu fiul lui Victor Pițurcă

Vica Blochina e topită după cavalerul ei. Imagini inedite cu fiul lui Victor Pițurcă
Până în 2012, când instanța a decis că Edan este fiul lui Victor Pițurcă, între tată și fiu n-a fost o relație strălucită. Doar că totul s-a schimbat.

16 ani Victor Pițurcă a trăit o viață dublă. Pe de o parte își iubea soția, pe de altă parte, nu putea renunța la Vica Blochina.

Vica Blochina e topită după cavalerul ei. Imagini inedite cu fiul lui Victor Pițurcă

Când Victor Pițurcă a întâlnit-o pe Vica Blochina s-a îndrăgostit pe loc iar de la o aventură totul s-a transformat într-o poveste de dragoste care a ținut 16 ani. Frumoasa balerină a tot sperat că va deveni soție cu acte în regulă, dar…n-a fost să fie, pentru că sportivul nu s-a gândit niciodată să-și lase soția.

După ce astrele s-au aliniat și în relația lor, fostul selecționer e tot mai interesat de fiul său, iar acesta vrea să stea cât mai mult timp alături de cel pe care-l consideră idolul său. Mai mult, Edan a decis că vrea să locuiască alături de tatăl său, așa că s-a mutat acasă la Pițurcă.

„Ce seamănă cu tatăl lui! Și când te gândești că nu-l recunoștea”

Recent, după multe rugăminți, Edan a acceptat să facă o fotografie alături de Vica, apoi fosta balerină a postat totul pe contul său de socializare. Așa cum ne-am fi așteptat, internauții au sărit imediat cu tot felul de comentarii drăguțe. Edan, ajuns acum la 15 ani arată foarte bine și seamănă leit cu fostul selecționer.

„Frumos cavaler”; „Ce băiat frumos are mama!”; „Wow, cât de mare a crescut Edan! E tot taică-su”; „Ce seamănă cu tatăl lui! Și când te gândești că nu-l recunoștea”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care le-au trimis fanii blondei. Adolescentul vrea să-i calce pe umeri tatălui său, dar aici se lovește de refuzul mamei, care a decis că fiul ei mult iubit trebuie să devină medic estetician.

„Edan face 15 ani, a crescut! E mai înalt ca mine! Nu vreau să se facă fotbalist, doctor estetician vreau. Toate prietenele mele i-au zis: să ne faci păpușă din mătușă”, a declarat Vica Blochina cu doar câteva luni în urmă.

Sursă foto: instagram