Cristina Ich spune adevărul despre ce a îndurat alături de Alex Pițurcă

Cristina Ich spune adevărul despre ce a îndurat alături de Alex Pițurcă
După ce a anunțat pe internet că s-a despărțit de Pițurcă junior, Cristina Ich face dezvăluiri despre cât de grea i-a fost viața alături de acesta.

A trecut abia o săptămână de când fotomodelul  influencer Cristina Ich a anunțat că s-a despărțit de tatăl copilului ei. Cristina Ich s-a despărțit de Pițurcă junior și a anunțat acest lucru pe Instagram. „Noul meu status: neatașată, singură, nemăritată”, a titrat Cristina Ich în postarea făcută, în limba engleză. Cei doi se logodiseră anul trecut și plănuiau nunta,

După mai mulți ani de relație, Cristina Ich și Alex Pițurcă au împreună un băiețel, Noah. Tânăra explică faptul că acesta a fost liantul care, în ultima perioadă i-a ținut pe cei doi părinți împreună. „Dacă nu-l aveam pe Noah, îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu mai mă înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede.

Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine! Cât poți să cunoști un om în trei luni? Nu-l cunoști în 20 de ani! Dar dacă ajungeam să-l cunosc nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah. Dacă și el mă cunoștea pe mine era pa, la revedere! La fel și eu dacă îl cunoșteam pe el, pa, la revedere”, a dezvăluit modelul la podcastul youtuber-ului Radu Țibulcă.

Ce a îndurat Cristina Ich alături de Alex Pițurcă

„Am avut o perioadă groaznică! În care stai să te gândești ce e bine… Nu-i știam defectele, nu-l vedeam ce face, cum face, unde pleacă sau cum vine… Erau pipițele astea… Primeam poză în secunda doi. Nu te gândi că e vreun potolit omul, vreo ușă de biserică! Am deschis și eu Google-ul înainte. Știam ce mi-am luat!

Îi dau libertate, dar și eu vreau libertate! Alex e un bărbat căruia îi plac viața și distracțiile. L-am lăsat să facă ce și-a dorit. Dar sunt unele lipsuri care vezi că nu sunt OK. El e un om dificil, eu sunt om dificil. Alex nu m-a găsit în gunoi. Nu-mi lipsește nimic! Am banii mei, am casa mea!”, a mai spus bruneta Cristina Ich în urmă cu ceva timp, în același podcast.

Sursa foto: Instagram