Simona Ionescu / Redactor Șef

Tânărul excentric care s-a cuplat cu sora Deliei e fiert pe Carmen Harra. Clarvăzătoarea i-a prezis zile puține alături de Oana Matache

Tânărul excentric care s-a cuplat cu sora Deliei e fiert pe Carmen Harra. Clarvăzătoarea i-a prezis zile puține alături de Oana Matache
De când a devenit iubitul oficial al Oanei Matache, Radu nu se mai oprește din a arunca cu noroi în toți cei care se opun relației cu sora Deliei.

Recent, Radu a postat un nou video pe twich, unde o întreabă, ironic, pe clarvăzătoarea Carmen Harra, ce îi mai prevede.

Tânărul, cu unghiile date cu ojă, care se declară fan al hainelor de femei – pe care le și poartă, a cam început să tremure de frică. El susține cu tărie că vrea să rămână în viața Oanei Matache, dar astrele nu se aliniază deloc în favoarea lui, susține Carmen Harra. Și nu doar clarvăzătoarea i-a prezis că nu va rămâne alături de cea pe care susține că o iubește, ci și familia tinerei, ba chiar și prietenii și fanii.

Totodată, vorbele celebrei clarvăzătoare l-au afectat și bărbatul în vârstă de 28 de ani a reacționat cum a știut el mai bine: a postat un scurt film pe twich unde o întreabă pe Carmen Harra ce vede în viitor pentru această lună. Bărbatul pare stăpân pe situație, dar panica a început să i se citească pe față. „Sărut mâna, doamna Harra! Care-s premonițiile pentru această lună, doamnă Carmen Harra?”, a fost curiozitatea tânărului.

În același videoclip apare un prieten, dar și Oana Matache, stând turcește în pat și dansând pe melodia cu iz oriental pentru care a optat tânărul ca fundal.

Ce crede clarvăzătoarea despre divorțul Oanei Matache

Pentru că tot mai mulți români au vrut să știe ce se va întâmpla cu mariajul Oanei Matache, clarvăzătoarea Carmen Harra susține că nu vede o despărțire definitivă și nu crede că divorțul va fi dus până la capăt. „Nu am coordonatele lor, deci nu am datele lor ca să facem calculele după conceptul lui Pitagora, dar psihologic vorbind și utilizând intuiția mea, de data asta, nu cred că va fi un divorț.

Eu cred în această familie, cred în faptul că există împăcare, oamenii mai pot greși, dar ce contează sunt copiii, contează legătura lor de suflet. Dacă ea este dedicată familiei, va reveni spre familie. Eu, personal, nu cred că va fi un divorț aici”, a dezvăluit Carmen Harra.

„Mai vin în viețile noastre conexiuni karmice care ne pot da peste cap viața, cel puțin temporar”

(…) sunt și discuții puternice și bineînțeles că atunci când e vorba de trădare un suflet este foarte rănit și prima reacție este să ne separăm pentru că m-ai înșelat, pentru că ai trădat mariajul. Este foarte bine că nu comentează (n.r- Gina și Delia Matache), pentru că astfel nu își creează divergențe cu niciunul dintre ei. Eu mă bucur că am oportunitatea asta să vorbesc, pentru că eu cred în împăcare, cred în iertare.

De multe ori de-a lungul unui mariaj trebuie să ne iertăm, să ne acceptăm, să învățăm, să evaluăm ce contează și ce contează pentru ei sunt copiii, au o conexiune minunată, au o familie de invidiat. Așa că un moment de rătăcire poate să treacă, doar dacă acest personaj care a apărut este o conexiune karmică a ei. Mai vin în viețile noastre conexiuni karmice care ne pot da peste cap viața, cel puțin temporar”, a mai spus clarvăzătoarea vedetelor.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre